Merhabalar, giden fabiamdan kalan 1 çift far vardı, farı daha kötü olan Ömer'e verecektim, biraz sağını solunu düzelteyim derekn daha berbat oldu, bu durumda veremedim tabii ama atmaya da bi türlü kıyamadım.
1 çift H1 morimoto bi-xenon mercek aldım...sağlam reflektörlere onları taktım, yani kısa bölümü uzun-kısa oldu...
Uzun bölümüne de burada konu açıp, satamadığım H3 Cree LED leri takacağım, sonrasında far kasası tamiratlarını yapıp, camını falan temizleyip, parlatıp, kullanılabilir hale getirmeyi düşünüyorum...
Bu iş planladığım gibi biterse Fabia1 de bi xenon mercek, uzunu da LED ile güçlendirilmiş olacak ki gece gezmeyi seven, artık daha bir sevecek...Uzunda hem xenon, hem LED çalışacak, kalite arabalardan daha çok ilgi çekecek.
Kısada ise Orjinal farda flu olan H7 nin kötü çizgisi keskin kesilme çizgisi ile değişip, arabaya kalite katacak.
Sinyallere kısık yanma, yanına da dik pozisyonda seramik LED düşünüyorum
Fabia1 ini seven birine de sadece mercek ve LED masrafını alıp, vermeyi planlıyorum...
Çalışmalara başladım.
Fotoğraflar, daha başlanmamış, kötü bitmiş bir projeye ait...değişimden sonra umarım daha güzel fotolarla karşılaşacaksınız.