škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Turuncu park lambası ve ambians aydınlatma uygulaması

ozgurh · 65 · 16501

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ozgurh

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: DDŞ!;508560
Cok guzel olmus ambiyans. Vag store dedin orda bitti iste abi keske elletmeyeydin arabayi ellerine yuzlerine bulastirmadan yapabildiler mi bari :D

Ama guzel dusunulmus uygulama.
Vagcıma kefilim :)

Çevrimdışı DDŞ

• Deli Oğlan
  • Genel Moderatör
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Aman diyim daha once agzimiz yandi. Hakanin arabaya 2 tane kodlama yapacakti oradaki gazi makine mezunu oldugunu soyleyen arkadas. Sagolsun kodlar cakismis (olabilecek bir durum) ancak orjinal kodu biyere kaydetmedigi icin araba yetkili servise gitti geldi bi dunya terane dondu. Cocuk verdigi para kadar git gel benzin yakti. Aksamin bi vakti beraber gittik. Kodlamadan para alan birisi musteriye caktirmadan internetten bakmaya calisiyosa kusura bakmayin bana gore milletin parasini aliyo. Sonucta isin de yarisi olmadi. He isinin arkasinda durdu ona lafim yok. Kendimi bildim bileli sasmazdayim o sokaklarin tozunda buyudum iyi ustayla ustamsiyi ayirt edebiliyorum :)

Çevrimdışı ozgurh

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: DDŞ!;508578
Aman diyim daha once agzimiz yandi. Hakanin arabaya 2 tane kodlama yapacakti oradaki gazi makine mezunu oldugunu soyleyen arkadas. Sagolsun kodlar cakismis (olabilecek bir durum) ancak orjinal kodu biyere kaydetmedigi icin araba yetkili servise gitti geldi bi dunya terane dondu. Cocuk verdigi para kadar git gel benzin yakti. Aksamin bi vakti beraber gittik. Kodlamadan para alan birisi musteriye caktirmadan internetten bakmaya calisiyosa kusura bakmayin bana gore milletin parasini aliyo. Sonucta isin de yarisi olmadi. He isinin arkasinda durdu ona lafim yok. Kendimi bildim bileli sasmazdayim o sokaklarin tozunda buyudum iyi ustayla ustamsiyi ayirt edebiliyorum :)
Ayırt etmek lazım zaten yoksa nasıl emanet edeceksinki arabanı .dikkatli olmak lazım aynı kişidenmi bahsediyoruz bilmiyorum ama ben ve etrafımdakiler hiç problem yaşamadık ayrıca hiç yedekleme yapmadan çalıştığını görmedim...

Çevrimdışı DDŞ

• Deli Oğlan
  • Genel Moderatör
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Sasmaz vag store degil mi? Arka tarafta sanayinin umitkoye yakin tarafinda?

Çevrimdışı macrostr

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: ozgurh;508544
Columbusu daha araca tanıtmaya vakit bulamadım ondan öle :)

Ahaaa hoca columbus mu taktın :) bende istiyorum sahibinde buldum bi tane ama çok istedi. Kaça hallettin?

Çevrimdışı ozgurh

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: DDŞ!;508600
Sasmaz vag store degil mi? Arka tarafta sanayinin umitkoye yakin tarafinda?
Evet en arka sırada

Çevrimdışı DDŞ

• Deli Oğlan
  • Genel Moderatör
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Sanirim malesef ayni yerden bahsediyoruz..

Bunlarda kod yedegi alinamiyo demeyeydi iyiydi hani bilmesek.... :)

Benim tadim kacti bikere ordan. Kolay kolay esnaf karalamam ama gelsin yuzune de soylerim. Onun yaptigi kadar kodlamayi bende yaparim. 60₺ son surum vcds kablom dukkanda duruyo ;)

Çevrimdışı ozgurh

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: macrostr;508603
Ahaaa hoca columbus mu taktın :) bende istiyorum sahibinde buldum bi tane ama çok istedi. Kaça hallettin?
Sakat o ilan dikkat kodlamayı kendin yaptıracan dior satıcı calıntı olma olasılığı var dikkat

Çevrimdışı ozgurh

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: DDŞ!;508609
Sanirim malesef ayni yerden bahsediyoruz..

Bunlarda kod yedegi alinamiyo demeyeydi iyiydi hani bilmesek.... :)

Benim tadim kacti bikere ordan. Kolay kolay esnaf karalamam ama gelsin yuzune de soylerim. Onun yaptigi kadar kodlamayi bende yaparim. 60₺ son surum vcds kablom dukkanda duruyo ;)
Ne mutlu size kodlamadan anlıyorsunuz biz napiciz :)

Çevrimdışı DDŞ

• Deli Oğlan
  • Genel Moderatör
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Anliyorum dedigim onlar kadar anliyorum :) ama inanilirsa yapilmayacak birsey degil yapan nasil yapiyo ;) emin vcds yi eline 1 hafta aldi catir cutur yapiyo bisuru sey. Zira biraz daha arastirmaci olan faruk abimiz var isin kompedani olmus durumda superbi kendini bi ara golf falan zannediyodu :D

Çevrimdışı macrostr

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: ozgurh;508613
Sakat o ilan dikkat kodlamayı kendin yaptıracan dior satıcı calıntı olma olasılığı var dikkat

Teşekkür, valla aklıma gelmemişti. Çıkma falandır diye kurmuştum kafada

Çevrimdışı Esariipek

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Valla olayların direk içindeyim abi bende Hakana ben tavsiye ettim orayı akşamına gitmiş araba sellektör atmıyodu sonra başka başka bi sürü şey çakışmış servise gittik servis garantiden çıkarır arabayı dediler bi sürü terane yaşadık bende mahçup oldum sonra

Çevrimdışı faris

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Ayrı bir hava katmış aracın içine, iyi günlerde kullanın
video ekleme imkanınız varmı

Çevrimdışı ozgurh

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: faris;508634
Ayrı bir hava katmış aracın içine, iyi günlerde kullanın
video ekleme imkanınız varmı
Teşekkür ederim neyin videosunu ekliim? :)

Çevrimdışı rumiexile

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Özgür bey çok iyi olmuş elinize sağlık, Ankara buluşmalarımızda görmek isteriz aracınızı.