2.0 TDI iyidir, hoştur, kullandığım motordur. ama araba superb... ben A4 de denemiştim çok yeterli idi ama büyük makinelerde ne bilim olmuyor abi. can(devir) yok motorda ama ne şanzıman koysan çeviriyor it
amerikanların polis aracına gelecek olursak, en popülerini ele alalım, Ford Crown Victoria.
tamam büyük ama bu araçlarda Avrupa polislerinde pek olmayan kovalamaca ekipmanları, çarpışma, ön kesip darbeyle durma, kıçtan kırdırtıp kaydırma tarzı vs.... akla hayale gelmeyecek aletler mevcut.
amerikada çok oluyor vaka, sert müdahale istiyor, gelgelelim, bi Crown Victoriada bugüne bugün V8 250 beygirlik canavarlar vardır.
amerikan salak mı benim düşündüğümü düşünemesin, değil tabi. bu genel devriye aracıdır.
sen hele bi ''Highway Patrol'' dedikleri otoban polisine denk gelmeye gör.... kullandıkları makineler örneğin Texas'ta ''Ford Mustang Highway Patrol ED''...
yada Michigan'da ''Dodge Charger Police ED'' yani olaylar öle super salonlarla sınırlı değil, olsa bile süperb müperb bi amerikanın yanında otomobil değildir benim için, aman yanlış olmasın, bana göre araba değil....
oralarda yollar ne böle tırış, nede suçlular 1.6 slx le kaçıyor, iş ciddi, superble amerikan otobanlarında etrafında yeri göğü inleten V8'lerle kutu kutu pense yapıp dalga geçerler. ora emperyalizmin ülkesi
her neysede, yakışmıyor bi politiye her daim superb.