Hakan o zaman ya buyuklerin ikinci elini alacak yada kucuklerden sifir.kucukten kastim x3,Q5 gibi.bu kucukler yine kia,hyundai den kalitelidir sanirim.Amerikanlarin servisi Ankarada nerde bu arada:)
sonuçta yetkili satıcısı yok Cadillacların TR'de, alt yüklenicileri bi dolu ama... iste sana ne istersen getirirler.
google'a yaz ''cadillac servis ankara''....
sadece Ankara'dan 217 sonuç.....
http://intoko.kijiji.com.tr/f-cadillac-Default-Ankara-W0QQKeywordZcadillacQQLocationZ2500011QQPageZ1ayrıca sanayide ''AMERİKANCI'' adı altında bi dolu yer var ama insanımız sanayi kültüründen uzak, yetkili servis diye bişey tutturmuş gidiyor...
nan 2 kere yetkliye gittim naptığını gördüm, aynısını kendimde yaparım kıytırık bakımın, o kadar zor işler değil bunlar.
ama diyelim;
git sanayiye, Allah Korusun şanzımanı dağıttın, ne ustalar, ne zanaatkarlar var, alır toplar yapar adam, parça diyelim hiç mi yok TR'de, gelir, geliyorda...
kaportacı desen, şaşmaz'ın en çılgın adamına götüreyim seni, bizim kuzenin üni'de falan takılan karı-kız peşinde koşan kankası, adam manyaaak, gözümün önünde önden paramparça olmuş kamyoneti hayaa döndürdü, gök mavisi cooper'i var.
yerim servisini... tek sıkıntı parça olsun, gelir abi, gelir... 80-120 milyarlık arabaya binen adam ben gibi yağ filtresini nerden 5 TL daha ucuza alırım bunu mu düşünecek.?
kaldıki bunlar extrem durumlar, her sene başına gelmez. kaskon olacak bi kere yahu!