Arkadaşlar Slm,
Bildiğiniz gibi A7 TDI sahibiyim.
Aldığımdan beri,
1- aracımın beni her türlü yolculukta ferah hissettiren iç hacminden,
2- çocuklu bir aile olduğumuzdan bagaja yerleştirdiğimiz birçok eşyaya rağmen bagajda hala yer kalmasından,
3- uzun yol sonrası aracın sürüş dinamiği ve kaliteli malzemesinden dolayı hiç yorgunluk hissetmememden
4- motoru çalıştırdığım zaman, yaz kış farketmeksizin içeri o meşhur dizel tar tar enjektör ve motor sesini vermemesinden (oysa Jetta ve bir önceki bmw 5 serisinde vardı çok özlüyorum bu sesi)
5- arkada kullanılan torsiyon çubuğa rağmen orta sertlikte ayarlanmış süspansiyonu (ki Octavia sert ise şikayet eden arkadaşlar lütfen Opel vs almasın) sayesinde güzel yol tutmasından (fluence de bile pamuk gibi süspansiyon var ama yol tutmuyor, olsun ben yol tutmayan araba seviyorum)
6- çoğu araçta full donanımda bile binlerce tl karşılığında alınan ama Octavia elegance da standard olup mükemmel görüş perf ı sağlayan bi-xenon farlarımdan
7- bu kadar özelliğe rağmen aracıma 70-80bin aralığında olmasından ( bu özelliklerin yarısı opsiyonel olup fiyatı 85-95bin arası olaydı millet öve öve bitiremezdi)
8- bu forumda aracın ufak tefek eksiklerinin sorun mertebesine taşınmamasından, bu noktaların abartılarak ve üstüne basıla basıla bahsedilmemesinden
9- benzer rakiplerinin sorunsuz olmasına rağmen, sorunlu gibi yansıtılmasından
10- rakipleri duruken Octavia nın tercih edilmesinden
11- araca gereksiz ve yersiz yere eleştiri yapılmamasından dolayı yarın öbür gün bu eleştiriyi yapmayan kişilerin araçlarının ikinci el değerinin yüksekliğinden yakınacaklarından
şikayetçiyim arkadaşlar.
Eğer sizin A7 lerinizde de bu sorunlar varsa lütfen bir çözüm bulalım.