0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba, Gaza usturuplu basarsanız katalog değerlerine çok yakın değerler görebiliyorsunuz.İstanbul Düzce arası basmadan 120 yi geçmeden ortalama 100 - 110 ile 4.8 lt ile geldim.İstanbul şehir içi trafiği çok sıkışıksa ve arada düzlüklere çıkarsanız 7.5 lt az sıkışıksa 6 - 6.5 lt.Evden çıktınız direk sıkışık trafik, 1 ve boş arasında gidip geliyorsanız eğer ve hiç 2 ye bile takamayacaksanız 9-11 lt civarı yakacaktır ama bu durumu hiç kimse baz almaz ve konuşmaz .Yine İstanbul Düzce arası 120- 140 km hız ve arada 170 - 180 leri zorlayarak gittiğimde ise 6.5 lt yaktı.Teşekkürler.
su motora bakın bi:) Şaka gibi makinahttp://www.noticiasautomotivas.com.br/volkswagen-apresenta-motor-1-0-tsi-com-272-cv-e-274-kgfm/Yeni 1.0 TSI uniteymiş ama tabi muhtemelen daha binek araçlara gelmez Alıntı yapılan: turker;513078Bu ne yaw... Napmış bunlar Alıntı yapılan: DDŞ!;513081...Bu arada su vw nin 3 silindire inanmasina acayip bayiliyorum. Belirli bi hacmin altinda 3 silindir cok mantikli optimum yanma odasini yakaliyolar ve motor ic surtunmesi cok daha dusuk oluyo makine cok fena
Bu ne yaw... Napmış bunlar Alıntı yapılan: DDŞ!;513081...Bu arada su vw nin 3 silindire inanmasina acayip bayiliyorum. Belirli bi hacmin altinda 3 silindir cok mantikli optimum yanma odasini yakaliyolar ve motor ic surtunmesi cok daha dusuk oluyo makine cok fena
...Bu arada su vw nin 3 silindire inanmasina acayip bayiliyorum. Belirli bi hacmin altinda 3 silindir cok mantikli optimum yanma odasini yakaliyolar ve motor ic surtunmesi cok daha dusuk oluyo makine cok fena
Serhat Bey ilginizden dolayı çok teşekkür ederim.Benim evimle iş yerim arası yaklaşık 20 km,git gel 50km yi buluyor bazen.3 tane ışık var ama ort. hızın 60-70km nin altına düşeceğini sanmam.O yüzden benzinli- dizel arası gidip geliyorum.Şimdiki aracım da Corsa 1.2 Benzinli.6-6.5 lt yakıyor,bu mesafede.1.2 TSI da bu değerlere ulaşır herhalde.Bu arada araçlara bugünden itibaren 2000 TL zam gelmiş o da ayrı bir konu...
yaw diorum hazirda varsa alin. gelecek zammin yarisina en kral yazilimi yaptirirsiniz. hem 110 hp den kat kat guclu olur hem de paraniz cebinizde kalir
Bu fiyatlara rağmen satışların %50 arttığına dair yazılar var. Doğruysa diyecek söz yok.