Bu hafta tersliklerle geçti. İlk önce şirket bilgisayarlarına bulaşan virüsler yüzünden mail problemi yaşadık. Daha sonra bilgi işlemdeki arkadaşlar bizim dosyaların güvenliği için yeni servere taşıdılar. Eskiden ftp serverda alan vermişlerdi. Bizde bilgilerin güvenliği için orada yedekliyorduk. Ama taşıma esnasında nasıl olduysa klasörler boş taşınmış. Serverdaki yedekler gitti. Sonra bilgisayarları formatladılar. Güncel projelerin yedeklerini alarak gönderdim. Ama projelerin hazırlandığı program versiyonu yenilenmişti. Upgrade yapıldığı için tüm dataları eski versiyonun olduğu klasörün içinde tutuyormuş. Onlarda gitti. 3 senelik çalışmam gitti. Bir haftadır mesaiye kalıyorum. Eve gidince bizim veled az gördüğü için tepeme çıkıyor. Bugün yine mesaiye geldim. Biraz önce eşim aradı "Gözün aydın kombi bozulmuş" dedi. Birazdan gidip onunla ilgileneceğim.
Eşimin aktardığına göre su akıtıyormuş, petekler buz gibiymiş ve açar açmaz su sıcaklığı 80 derece. Ayrıca su basıncını gösteren manometre 1-2 arasında yani normal çalışma değerlerinde. Daha önceden deneyimi olan varmı? Benim aklıma gelen hava olması ama farklı bir arızada olabilir.