škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Uzaktan kumanda otomatik cam açma-kapama

fyyaman · 35 · 21948

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ümit Aziz

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.piramitinşaatyapimarket.com
temmuzda gelen araçlardada yok kardeşim rahat ol ....Çok saçma bişey bu 2006 corsada olan yada 2007 focusda 2015 arabada yok ilginç gerçekten

Çevrimdışı korhan

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
1999 Golf bile sahipti bu sisteme ...
adam onu koymuyor frenden enerji geri kazanım koyuyor :)

Çevrimdışı trio

• Fabia I Combi Elegance
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: coder32;514503
Bende böyle saçma bir olay görmedim. 2004 model fordda olan özellik 60 binlik arabada yok. alla allaaa

Araba 35000 tllik araba 25000 tl si vergi fabrika distribitör bayi karlarınıda koyun euro tl arasındaki farkta ortada o aracın maliyeti kaç bin eurodur acaba bize gelene kadar ne oluyor araç bize pahalıya maloluyor ve beklentimizi arttırıyor ödediğimiz para sebebi ile...
Kumandayı bırakın fabia 1 de anahtarı sağa cevirince kapatıyor camları yada sinyal kolundan park lambası yakıyor tek taraflı mercedeslerdeki gibi rapidde bu özelliklerde yok.
Daha iyileri var tabi o ayrı konu bu diye söylüyorum
« Son Düzenleme: 19 Ağustos 2015, 19:50:41 Gönderen: trio »

Çevrimdışı **SEMİH**

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: trio;528407
Araba 35000 tllik araba 25000 tl si vergi fabrika distribitör bayi karlarınıda koyun euro tl arasındaki farkta ortada o aracın maliyeti kaç bin eurodur acaba bize gelene kadar ne oluyor araç bize pahalıya maloluyor ve beklentimizi arttırıyor ödediğimiz para sebebi ile...
Kumandayı bırakın fabia 1 de anahtarı sağa cevirince kapatıyor camları yada sinyal kolundan park lambası yakıyor tek taraflı mercedeslerdeki gibi rapidde bu özelliklerde yok.
Daha iyileri var tabi o ayrı konu bu diye söylüyorum

Kesinlikle katılıyorum bırakın ek donanımları adamlar ön görülen kablo boyutlarının üzerine çıkmayı bile kaldıramıyor.
Aracı özellik diye yazdıkları şeylerle satarlar ama gizli özellikleri kullanıcı bilir bence bu yüzden fren geri kazanım yok şu kadar karbon salınımı derler ama camlar kumandadan kapanıyor mu söylemezler. 2015 teknolojisinde bu özelliğin değeri bile yoktur fakat işte yeri geliyor ihtiyaç duyuyoruz.
Burda markayı savunmak gibi bir derdim yok fakat 2009 model fabia da 2 kumandada sustalı iken şuan uyduruk bir yedek anahtar veriyorlar. Maliyet hesapları özellikle Türkiye ye gelecek araçlarda daha bir önem kazanıyor çünkü burda araç alırken devletede bir araç alıyoruz bu yüzden kısabildikleri kadar kısıp ona göre planlama çiziyorlardır. Yüce oto ve doğuşu suçlamak çözüm değil. Çözüm verginin vergisini alan devleti sorgulamaktır.

Cam kaldırma modülü için bu tarz ürünler kullanılıyor galiba bi oto elektrikçi 50 tl ye bağlar heralde.
http://www.hepsiburada.com/modacar-termikli-4-cam-otomatik-kaldirma-modulu-840296-p-OTM840296

Çevrimdışı koraycan35

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: 09fabia;528408
Kesinlikle katılıyorum bırakın ek donanımları adamlar ön görülen kablo boyutlarının üzerine çıkmayı bile kaldıramıyor.
Aracı özellik diye yazdıkları şeylerle satarlar ama gizli özellikleri kullanıcı bilir bence bu yüzden fren geri kazanım yok şu kadar karbon salınımı derler ama camlar kumandadan kapanıyor mu söylemezler. 2015 teknolojisinde bu özelliğin değeri bile yoktur fakat işte yeri geliyor ihtiyaç duyuyoruz.
Burda markayı savunmak gibi bir derdim yok fakat 2009 model fabia da 2 kumandada sustalı iken şuan uyduruk bir yedek anahtar veriyorlar. Maliyet hesapları özellikle Türkiye ye gelecek araçlarda daha bir önem kazanıyor çünkü burda araç alırken devletede bir araç alıyoruz bu yüzden kısabildikleri kadar kısıp ona göre planlama çiziyorlardır. Yüce oto ve doğuşu suçlamak çözüm değil. Çözüm verginin vergisini alan devleti sorgulamaktır.

Cam kaldırma modülü için bu tarz ürünler kullanılıyor galiba bi oto elektrikçi 50 tl ye bağlar heralde.
http://www.hepsiburada.com/modacar-termikli-4-cam-otomatik-kaldirma-modulu-840296-p-OTM840296

Fluence aracım varken yetkili servis danışmanına araçta partikül filtresi çok sık temizleniyor acaba bir sıkıntı mı var dediğimde biz her bakım değiştiriyoruz abi temizlemeye gerek yok demişti.yaa polen değil dpf diyorum boş boş bakıyor.bu gizli özellikler konusunda servisler hiç bişey bilmiyor.aslında konunun özü şu,servisler personele yatırım yapmıyorlar,donanımlı personel uzun süre şartlar yüzünden çalışamıyor.ellerine cihazı alıpta bu nedir diye kimse sorgulamıyor.amaç bakım yapıp işi bitirmek,hanginiz bakımdan sonra yağ çubuğunu çekip baktı.kaç kez başıma geldi fazla ya da eksik yağ konulması.1 lt yağ çektirdiğimi bilirim.gelelim distiribitörlere,iddaa ediyorum araçlar her bakımdan donanım olarak ful geliyor( alaşım jant,bolero tarzı teyp,ve bilimum aksesuar)bunlar biyerlerde değiştiriliyorlar.orjinal aksesuarlar çok pahalı,ama bayilere maliyeti sıfıra yakındır diye düşünüyorum.söylediklerim asla suçlama ve delillere dayanmıyor,sadece tahmin.

Çevrimdışı **SEMİH**

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
@Koraycan bilgisizlik konusunda kesinlikle katılıyorum ama donanımın firmalar için maliyet olmadığı konusuna katılmıyorum. Örneğin cam düğmelerini değiştirmişler belkide 1 tl daha ucuz bir parça fakat araç başı 3 tl 1.000.000 araçta 3.000.000 tl yapıyor o yüzden müşteriye satamadıkları ufacık bir parçayı veya kısıntıları yapmalarını doğal karşılıyorum. Aslında şuan firmalar zamlara, kurlara karşı direniyor ama stok bittiği anda çakacaklar zammı. Eminim avrupaya bu kadar kırpılmış araç gitmiyordur. Ama bizde dağıtıcılar ne kadar ucuz o kadar kar amacıyla yapıyorlar. Ama yazılımdan kırptıkları şeylere kızıyorum en azından fabrika için büyük bir maliyet getirmiyor. Camlar veya follow me, dönüşe duyarlı sis vb yazılımla hallolabilecek şeyler belkide başta dediğim gibi iki tane fazla kablonun parasından kaçıyorlar.

Çevrimdışı korhan

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
cenk bey , bu arada sinyal kolundan park lambasının tek taraflı yakılması rapidde var...

Çevrimdışı Parcequil

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Konuyu Hortlatmış olacağım ama....

Bu konu hakkında yeni gelişmeler var mı? bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim.

Çevrimdışı Balasagun

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
    • https://www.facebook.com/sadayrapid/
2015  3.nesil rapidlerde yani 3co 987 089c uniteli araçlarda sürücü kapısı camı kumanda dan açılıp kapanabiliyor, bunun için şunu deneyin; kapı kapalı iken anahtarı kilide sokun açma tarafına doğru çevirin ve bekleyin cam aşağı inecek sonra kapama tarafına çevirin ve bekleyin cam kapanmaya başlayacak cam kapanınca anahtarı çıkarın ve araca yakın bir mesafeden k umandanin acma tuşuna basın sonra açma  tuşunu basılı tutun cam aşağı iner sonra kapama tuşuna bir kere basın kapı kapansin kapama tuşuna basılı tutun cam kapanmaya başlayacak

Çevrimdışı **SEMİH**

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Benim 6c0 937 089c ile bitiyor bu anahtardan kapama olayını denedim olmadı ama yarın dediğinizi yeniden deneyeceğim. Araç ambition model. 3. Nesil. Sanırım modul farkı var

Çevrimdışı **SEMİH**

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: heredot mehmet;559773
Bu ünite kodunu nereden öğrenebiliriz?

3. Nesil ambitionlarda olmuyor modül farkından dolayı. Halbuki benimde 89c ile bitiyor.
Direksiyonun altında zor bir yerde pedalların üstüne yatıp araya elimi soktum telefondan flashlı fotoğraf çekerek öğrenebildim. Şöyle bir göz gezdirin metal bir kutu hard diskin büyüğü gibi onun fotoğrafını çekebilirsiniz.

Çevrimdışı Balasagun

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: 09fabia;559738
Benim 6c0 937 089c ile bitiyor bu anahtardan kapama olayını denedim olmadı ama yarın dediğinizi yeniden deneyeceğim. Araç ambition model. 3. Nesil. Sanırım modul farkı var

Ambition da olmaz zaten full paketlerde olur

Çevrimdışı Balasagun

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: heredot mehmet;559773
Bu ünite kodunu nereden öğrenebiliriz?

Vagcom ile bağlanıp öğrenirsiniz hemde hangi özellikler yüklü görebilirsiniz

Çevrimdışı **SEMİH**

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Balasagun;559973
Ambition da olmaz zaten full paketlerde olur

Bunun donanım paketiyle ne ilgisi var tamamen yazılım farkı ki iki ünitede 89c ile bitiyor en önemli noktası olan son iki rakam aynı. Hadi onu da geçtim classic yani boş+boş olan fabia da bile sustalıdan aç kapa özelliği vardı hemde çift cam. Ambiton ile style paketi incelerseniz büyük farklar olmadığını göreceksiniz ve şuan satılan ambitionlar sandığınız kadar boş paket değiller. Boş paket için bknz: classic