Taktırmaya karar verirsem ve orijinal olmadığına dair en ufak Bi şüphe hissedersem orçun efendi benden korksun en pahalısını taktırtmak zorunda kalır yanlış ticaret mantığı yüzünden ))))
Üstat taktırırsan nasıl orijinal olduğunu hissedeceksin bilmiyorum:D Taktırmaya karar verirsen tecrübelerini bekleriz.
Fakat benim mantığıma göre üretici firma her şeyi araç segmentine göre hesaplayarak en ucuza getirecek şekilde davranır. Bu sebeple 4 sensör daha ucuz değil daha da pahalı olmalıydı! Ya da 3 sensör yeni versiyonudur bu eski versiyon.
Tek açıklaması Doğuş'un elinde Polo için fazla aldığı malları itelemek istemesi olabilir. Alttan %40 iskonto çok büyük bir rakam çünkü.
Ben bu davranış şekillerinden malın çok da orijinal olmadığını seziyorum. Bence orijinal olsaydı bir modül eklemesi veya yazılım açılmasıyla ekrana entegre etmeyi de ayrıca teklif eder veya gereksiz şekilde yüksek sadece ötsün derlerdi. Bence tek dertleri ellerindekini satmak amacındalar. Buradan yazışmamız olmasaydı Drive Green ile ilgili en ufak fikrimiz olmayacaktı mesela. Onda da durum aynı. Sanki bilmiyor gibi davranıyorlar ama aslında gayet farkındalar neler olduğunun.