Selam Arkadaşlar,
Octavia Style satın aldım, ancak teslimat önümüzdeki hafta yapılacak. Bekleme alanından gelmesi, cam filmi, ruhsat, benim müsait olma durumum vs. olunca. Octavia gibi boyutları olan bir araçta ön park sensörlerinin standart olmaması garip ve servis sonradan öne sensör ekleyerek bolero ekrana entegre etme konusunda mümkün olmayacağı görüşünde. erdoganonur hocam görselleriniz gayet tatmin edici. Kafama yattı, ancak:
1. Arka park sensörleri olan style donanımdaki araca sadece ön kısım için 4 ve ön yanlar için 2 sensör ekleyerek ve yazılımsal bir eklentiyle orjinal gibi sunabilirler mi?
2. Garantiden çıkmadan bu işi nasıl çözebiliriz.
Selamlar,
Bende 1.2 TSI Style DSG aracımı park sensörsüz olarak aldım. Açıkçası oynak kur ve bekleme süresini göze alamadım, gelen araçlara içerisinde de park sensörü olan yoktu malasef. Servis de park sensörü taktırmayı talep ettiler ancak bu donanımda ki bir araca da ne olduğu belli olmayan çin malı sadece ses çıkaran bir sensörde taktırmak istemedim.
Bende Ender Elektronik de ekranla entegre olacak şekilde Polo'nun sensörünü taktırdım. Tamamen orijinal parçalarla yapıldı uygulama. Ön park sensörleri için park pilot düğmesi Yüce Otodan sipariş edildi. Sonuç gerçekten tatmin edici oldu buradan hepinizle paylaşmak istedim.
Ön + arka park sensörü ekranla entegre. Ekstra olarak da park etmek için kılavuz çizgiler.
Orijinal Sensörden farkı fabia da arkada normal da 3 sensör var Polo 'nun sensörü olduğu için 4 olmuş oldu
Görseller :