Otopark.com bende bu işi en iyi yapanlardan.Eksi ve artı yönlerini çekinmeden söylüyorlar ama octavia testinde gerçekten abarttılar.
Kardeşim işini hakkıyla yapsın zaten bir zahmet ortada tester diye gezen çok eleman var piyasada eline kamerayı alan tester oluyor
Octavia meselesinde suyu çıktı annesinin galiba octavia 2 si varmış yok yeni kasadan daha iyi vs yahu arkadaş bu araba günümüzün teknolojisine göre yapılmış kaç tane mühendis üstünde çalışmış o araba 2005 in teknolojisine göre yapılmış illaki birbirlerine göre üstün kötü yanları vardır ama o kadar da değil yani.Adamlar kafa patlatmış bu arabaya kaç tane arge projesi yapılıyor test ediliyor onlar 2000 tane mühendisten daha iyi biliyor iki sivri zekalı var andla sinan gerçi bu araba onların sayısı teke düştü
Aynı octavia a7 babamda var eksisi var illaki bende kullanıyorum ara sıra olmaz mı şu böyle bu böyle olsaydı diyorum ama adamlarda biryerden kısıyorlar illaki sonuçta o kadar da doldursaydı vw passat zor satardı.
Ki geçen 3000 km kontrolüm için servise gittim satış danışmanım birşeyler ikram etti yeni superb falan gelmiş inceledim biraz nasıl dedi konuştuk ettik adam bana biraz superb in fiyatı tuzlu geldi bana açıkcası dedi yine octavia hertürlü daha çok satarız diyor.