škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

8 Kasım Riva buluşması fotoğraflar ve (video eklendi)

Mesdi · 244 · 76935

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı YÜKSEL

• Forumun Abisi
  • Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: *Cupra_R*;46890
Selam arkadaşlar, aranıza ilk organizasyonuma geldiğim için çok mutluyum ve misafirperverliğiniz için teşekkür ederim gerçekten, İrfan abimede sonsuz teşekkürler sayesinde beyaz leonumuzun boyasındaki sorunu halettik, en yakın seat organizasyonunu haber vermek ve sizleride aramızda görmek isterim... Herkese sonsuz teşekkürler

Merhaba Tuğrul,
Biz de sana teşekkür ederiz hem Senin aracı hem de Sigma lensi inceleme fırsatı verdiğin için...:ok:
Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım etmez. MONTAIGNE... :dede:

Çevrimdışı *Cupra_R*

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Selamlar, ne demek abiciğim ben sahip olduğum maddi şeyleri kimseden esirgemem maddiyat geçicidir, manevi bir değerim olduysa sizlerde ne ala, mutlu olurum, en kısa zamanda görüşelim, fotoğraf konusunda detaylı bilgi alışverişinde bulunmak isterim herkesin birbirinden öğreneceği elbet bişeyler vardır :)

Çevrimdışı fenomen

• OCTAVİA 1.6 FSİ 115 PS
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
harika kareler gerçekten,sadece bunları hayal ediyorum o kadar.forolarda mükemmel hepside profosyonel makine valla.
2005 OCTAVİA A5 ELEGANS 1.6 FSİ

Çevrimdışı kadir_

• Kısa Bir Ara..
  • Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Çok süper olmuş bende kurstan erken kaçabilseydim evden habersiz akıcaktım oraya ama otobüs 2 de kalktığından bekleyemedim bi ara elim cebime gitti hakan abi yakındır arayayım alır beni diye ama rahatsız etmek istemedim.. Tek tesellim ehliyet aldıktan sonra Şırnağa bile gelirim buluşma için :D:D

Fotoğraflar harika mekanda güzel şansada dün buralarda yazdan kalma bir hava vardı..Yemek desen 10 numarö zaten:DFotolara baktıkça yaşadım diye bilirim resmen karnı doydu yani.. :D:D

Bu arada o beyaz leonun sahibi beykozda oturuyor sanırım bazen genç bi abla bazende erkek birisi kullanıyor çok deli kullanıyor o abla bi kere d.haneye giderken önüne düştüm ordan biliyorum eğer EA plakalıysa :D

Ah ah gene kaçtı diyorum 2 sene dişimi sıkıyorum tek kelimeyle !

Çevrimdışı mygokhan

• ŠKODA
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Tuğrul bey ; buluşmamıza katılmanız güzeldi..Aracınızında maşallahı var, bize göre aşırı beslemeli beygirli geldi :kiki:

Tekrar görüşmek dileğiyle..
2004 Skoda Fabia 1.2 HTP
2007 Skoda Roomster 1.2 HTP
2011 Skoda Fabia II 1.2 HTP  
2012 Fiat Doblo Cargo maxi 1.3 Mjet
2015 Ford Courier Van 1.5 TDCI

Çevrimdışı *Cupra_R*

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Teşekkür ederim Gökhan samimiyetiniz ve sıcaklığınız sayesinde yabancılık hissetmedim hiç :) Güç her zaman iyidir, yerinde kullanıldığı takdirde tabi :)

Çevrimdışı *Cupra_R*

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Beyaz Leon ea plakalı evet ve akbabada oturuyor kız arkadaşımın aracı ben sipraişle getirttim aracı, derside ben verdim iyi gitmesi ondan olabilir, dikkat edin tehlikelidir :P

Çevrimdışı kadir_

• Kısa Bir Ara..
  • Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: *Cupra_R*;46917
Beyaz Leon ea plakalı evet ve akbabada oturuyor kız arkadaşımın aracı ben sipraişle getirttim aracı, derside ben verdim iyi gitmesi ondan olabilir, dikkat edin tehlikelidir :P

Sorma abi beykoz konaklarının yolundan kavacığa çıkıyodu o sırada düştüm zaten:D

Akbabada Gri bir leon daha var o da çok yakışıklı ama bu beyaz leon cupra mı üzerinde body mi var yoksa?

Demek beyaz leonu kullanan erkekte sizsiniz :D

Çevrimdışı *Cupra_R*

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
ya kardeşidir yada benimdir :) 1.6 sport up araç, önde seat sport, yan ve arkada abt komple body kit var egsoz komple abt.

Çevrimdışı kadir_

• Kısa Bir Ara..
  • Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: *Cupra_R*;46926
ya kardeşidir yada benimdir :) 1.6 sport up araç, önde seat sport, yan ve arkada abt komple body kit var egsoz komple abt.

Ama çok başka duruyor beyaz renkle süper uyum sağlamış..

Bu arada 1 ay önce seat buluşması oldu beykoz tarafında sanırım beyaz exeo felan vardı istemediğin kadar leon onuda siz mi düzenlediniz?

hakanerdogan

• Ziyaretçi
Alıntı yapılan: turker;46831
Helal olsun güzel buluşma gerçekten...

Aklıma Gerede'ye geçip oradan Hakan'a takılmak gelmişti ama iyi ki takılmamışım, çoluk çocuk var :D :D :D

Şaka bi yana iş yoğunluğu işte... Bu saat hala çalışıyorum. Ama içim gidiyor şu buluşmalara.

yav ayıpsın, iki küçük kardeşim var benim onları taşımıyor değiliz. hani Ankara-İzmit 2.5 saat, İstanbul taş patlasa 3.5 saat, velakin önceden ailemle beraber Ankaradan İstanbula kardeşlerimle beraber 6 saate gittiğimi bilirim.

eşek değiliz canım o kadar, gelebilseydiniz keşke :)

Çevrimdışı *Cupra_R*

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: kadir_;46928
Ama çok başka duruyor beyaz renkle süper uyum sağlamış..

Bu arada 1 ay önce seat buluşması oldu beykoz tarafında sanırım beyaz exeo felan vardı istemediğin kadar leon onuda siz mi düzenlediniz?

evet ben sitenin yöneticiyim 5000 küsür üye 700e yakın günlük aktif üyeye sahibiz ben site kurulduğundan beri başında sayılırım, benim polenezköye yakın bir yerde düzenlediğim baya kalabalık bir organizasyondu :)

Çevrimdışı srcn09

• Turbocharged Direct Injec
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.passatturkiye.com
Alıntı yapılan: hakanerdogan;46796
aha birine yutturdum :kiki::kiki:

:hanz:

Ne bilim resimde öyle görünce ve öyle diyince aklıma VW Polo ve Golf lerdeki özellik aklıma geldi özelikle Mercedes de bu özellik çok dikkatimi çekiyor yollarda :D Passatlarda da var ama Fabrika açmamış açsa ne olucak sanki illa Vag.COm cihazı açıcak :)
2008 VOLKSWAGEN PASSAT 2.0 TDI CR 140HP 6-DSG COMFORTLİNE REFLEKS GÜMÜŞ

Çevrimdışı beytullah

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
tuğrul hoşgeldin....:ok:

sen ayarla buluşma... nasip olursa bizde katılırız inşallah...:ok::)
" ALLAHIM GÖNLÜMDE OLANI HAKKIMDA HAYIRLI EYLE, HAKKIMDA HAYIRLI OLANA GÖNLÜMÜ RAZI EYLE..."[SIGPIC][SIGPIC]

Çevrimdışı ero__

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle

Yusuf çok pis kesmiş yalnız makineyi :)

Bu arada gölcükten harekette fabişi canını teslim edecekti artık :kiki: Yaktı bütün arızaya dair tüm lambaları :hanz: