0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Selçuk nerde nasıl olursa olsun farketmez bilader her türlü geliriz rahat ol sen sen tayfayı topla o zaman
Bu sefer de herkese ortak bir noktada buluşalım, Ankara'dan gelen olur, Bursa'dan gelen olur, Düzce'den gelen olur vs...
tmm oda olur ortak bi yer belirleyim komple ankada düzce sakarya bursa kocaeli herkes gelir işte:). adapazarı olabilir mesela balık yeriz bu sefer:)
Gölcük :kiki: :kiki:
Hangi bölgeye en fazla katılım oluyorsa o bölgede yapabiliriz buluşmayı..Yine anket yapılabilir..:ok:
Kim motoru Kalkışta fena tokatladı gomtanım motor motor dedın rezing bekledık bu nedır yaf :hh:
Olur iyi olur motorunlada gelirsin şimdi
gomtanım motor motor dedın rezing bekledık bu nedır yaf :hh:
Israrla t-shirt ve şapka istiyorum :D
Erhan Abi çok korunaklı gördüm seni
Eğitim şart değil mi Hakancığım
Buluşmaya kalan 1 t-shirt ve 2 şapka getirmiştim, gelebilseydin kapardın belki Bi dahaki sefere inşallah.Bu arada bir daha ki buluşma için Maşukiye'de arkdaşımın akrabalarının işlettiği Cansu Alabalık Restorant'ı teklif ediyorum. Ben de bir türlü gidemedim ama fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla son derece güzel bir yer. Düz ve büyük bir alanda yeşilliklerin içinde bir mekan. Fotoğrafları aşağıdaki linkte var, başka teklifi olan arkadaşlardan da tavsiyelerini bekliyoruz. http://picasaweb.google.com.tr/cansualabalik/MAUKYECANSUTESSLER#
10 numara mekan resimlerden gördüğüm kadar bana uyar.. bu arada yusufum senden sticker bekliyorum. kargo adresinin özel den fln yazablilirm