Teşekkürler... ÖTV indirimi ve tertibat için yaşadığım sürece gelince, sırasıyla : 1-Önce engellilik oranımın belirlenmesi ve ÖTV indirimli araç alabilmeme dair heyet (kurul) raporu için hastaneye başvuruda bulundum. (iki ayağımı da kullanamıyordum) 2- %80 engellilik oranıyla otomatik ve elden gaz fren tertibatlı (ortopedik kutusunun işaretlendiği ) ÖTV indiriminden yaralanabileceğim içerikli kurul raporu tanzim ettiler hakkımda 3-Raporum %90'ın altında olduğundan H sınıfı ehliyet aldım. (ÖTV indirimi için şart çünkü) 4-Noter onaylı raporum, H sınıfı ehliyetim ve nüfus cüzdan belgem ile 1.6 TDİ Ambiante DSG Yeti almak üzere Skoda Yetkili satış bayisine gittim. 5- Belgelerimin tamam ve uygun olduğunu ifade ettiler. 6-Elden gaz fren tertibatını bayi yaptırdı.(1.500,00 TL) 7-1 haftalık bekleyiş ve işlemler sonrası şeker beyazı Yeti'mi teslim ettiler. 8-Bayii yetkilileri çok ilgili ve naziktiler. Kısaca maceram bundan ibaret... Gerek rapor gerek ehliyet alma ve gerekse satın alma süreci için ve özel tertibatın kullanışlılığı da dahil olmak üzere istenirse ayrıntılı bilgi ve tecrübelerimi de paylaşabilirim.