škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Engelli Olmak ve YETİ

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı engin43

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
1.6 TDİ Ambiante DSG elden gaz-fren tertibatlı Yeti (2015) ile dünyalar benim oldu. Bütün engelli arkadaşlara nasip olur inşallah.. İzmir'den Kütahya 'ya keyifli ve güvenli bir yolculukla getirdi beni Yeti... Engelli arkadaşların her türlü sorusuna açıklamalar yapabilirim. Selamlar

Çevrimdışı macrostr

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Hayirli olsun, iyi günlerde kullanin. Otv indirimi ve tertibat konusunda izlediginiz yolu ve maliyetleri paylasirsaniz cok faydali olur.

Çevrimdışı dgn

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Hayırlı olsun.Kazasız belasız kullanın:)

Çevrimdışı engin43

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Teşekkürler... ÖTV indirimi ve tertibat için yaşadığım sürece gelince, sırasıyla : 1-Önce engellilik oranımın belirlenmesi ve ÖTV indirimli araç alabilmeme dair heyet (kurul) raporu için hastaneye başvuruda bulundum. (iki ayağımı da kullanamıyordum) 2- %80 engellilik oranıyla otomatik ve elden gaz fren tertibatlı (ortopedik kutusunun işaretlendiği ) ÖTV indiriminden yaralanabileceğim içerikli kurul raporu tanzim ettiler hakkımda 3-Raporum %90'ın altında olduğundan H sınıfı ehliyet aldım. (ÖTV indirimi için şart çünkü) 4-Noter onaylı raporum, H sınıfı ehliyetim ve nüfus cüzdan belgem ile  1.6 TDİ Ambiante DSG Yeti almak üzere Skoda Yetkili satış bayisine gittim. 5- Belgelerimin tamam ve uygun olduğunu ifade ettiler. 6-Elden gaz fren tertibatını bayi yaptırdı.(1.500,00 TL) 7-1 haftalık bekleyiş ve işlemler sonrası şeker beyazı Yeti'mi teslim ettiler. 8-Bayii yetkilileri çok ilgili ve naziktiler.  Kısaca maceram bundan ibaret... Gerek rapor gerek ehliyet alma ve gerekse satın alma süreci için ve özel tertibatın kullanışlılığı da dahil olmak üzere istenirse ayrıntılı bilgi ve tecrübelerimi de paylaşabilirim.

Çevrimdışı DDŞ

• Deli Oğlan
  • Genel Moderatör
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle

Çevrimdışı engin43

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Teşekkürler DDŞ! Eksik olmayın. Sağlıcakla kalın

Çevrimdışı Uğur Akar

• KOLTUKÇU
  • Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Kazasız belasız İnşaallah.
İYİ şoför, herhangi bir durumda, iki şoförden birinin durması, ya da  yavaşlaması gerekiyorsa, \'Hak, kural\' falan demeden, ilk davranan, canının ve malının kaderini başkasının inisiyatifine bırakmayandır!

Çevrimdışı m@hm@

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Kazasız belasız sürüşler hayırlı olsun

Çevrimdışı Akif Hoca

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle

Çevrimdışı engin43

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
İyi dilek ve dualarınız için kalbî muhabbetlerimi arz ediyorum. Sağlık ve saadetiniz  ziyade olsun efendim.

Çevrimdışı sensoy

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Hayırlı olsun, kazasız belasız inşallah.

Çevrimdışı engin43

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Teşekkürler SENSOY... Hepimize, herkese kazasız-belasız sürüşler-yolculuklar duasıyla...

Çevrimdışı cihanaydemir

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
Hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde kullanın aracınızı...

Çevrimdışı Yeşil R53

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın inşallah..