0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Doğukan ben de panjura gümüş gibi bi şey düşünüyorum, çünkü mesela yağmur çamur seyahatten sonra panjur gri oluyor ve güzel duruyor. O renk ne tavsiye edersin, istediğimde sökmek için sorun yaşamayacağım, uygulaması kolay olan...
Abi gumus gri plastidip 1 kutu alip uygularsan fazlasiyla isini gorur.Saglikli uygulama icin panjurunu sok guzelce temizle sprey boyayla boyar gibi giris. Panjur cok zorsa sokulmesi ve ortam musaitse masekeleme de yapilabilir Plastidipin guzelligi sokulmesi kolay ve sokulunce altinda hicbir iz birakmiyor olmasi
Peki kardeş buuuu plastip zımbırtısı , arabayı çevreleyen siyah şerite uygulanır mı ?
ANladım, sökmek daha mantıklı doğru söylüyorsun.
İnanmak lazım inanırsan sökmedende yaparsın abi kadiri kafala bigün bi güzel bi koruma yapsın üstünde onun eli yatkındır[emoji23]
Sinav donemi kaynamayalim adama Sokmek zor degildir zaten. Bi de ilk icraat bu olmayacak. Oncesinde ses yalitimi, camurluklara vgt ya da crdi logolari var. Boyuk şeher görmem lazim...
Hee bu arada dikkat et abi iki tane fr logosu aldım bende birinin f si kırmızı diğerinin R si tam ters basmışlar rengi[emoji23]
Çakmacı seni Çan çin çon amcalar şaka yapmış Lazımsa satarım.. İlker abi acelen yoksa 5 inden sonra el atabiliriz o işe :ok: