Tork fazlası Civic'ten sonra ilaç gibi gelmistir.
Hayırlı olsun
Teşekkür ederim. Bende bir şeylerin farklı olduğunu hissetmiştim ama bunun torktan kaynaklandığını bilmiyordum.
hayırlı olsun cengiz bey iyi günlerde kulanın sizde kullanım izlenimlerinizi paylaşırınız sevinirim . fiyatı kaça geldi ? ses yalıtımı konusunda bi test video su vardı youtube de o video da şöyle diyordu " yan taraftan geçen arabanın kaç devirle gittiğini tahmin edebilirsiniz "diyorlardı o kadar bariz bi ses durumu var mı ?
Fiyat : Park Sensörü dahil 51.000-TL
Ses Yalıtımı : O videoyu bende izlemiştim. Şunu açık gönüllükle söylüyorum arabanın ses yalıtımı kötü değil. Çok iyide değil ama siz ne bekliyorsunuz önemli olan o. Bence sınıfına göre gayet güzel bir yalıtıma sahip en iyisimi derseniz benim şahsi görüşüm en iyisi olmadığı yönünde. 2 Saat yolculuk yaptım ortalama hızım 110 - 120 arasında değişti ben rahatsızlık hissetmedim.
Arabanın malzeme kalitesine gelirsek kaliteli malzeme kullanılmış öyle çekince elinizde kalacak hissi hiç yok.
Ben jettayı test edmedim. Ama daha önce (5,5 yıl) honda civic kullanıcısı olarak şunu söyleyebilirim. İki araba aynı fiyata olsa oktiva alırdım.
Son olarakta 1.2 TSI motor konusunda şunu söyleyebirim ne yokuş çıkarken nede hızlanırken beni üzdü gayet atik bir araç. 1.2 TSI çekmez diyenlere kulak asmayın.
Ne yazıkki bizim memlekette hayatında o ürünü bırakın almayı görmemiş olan insanlarının sadece kağıt üzerindeki verilerle sallama alışkanlığı var. Daha dün bir formda 13 yaşında çoçuk 1.2 TSI motor çekmez diyordu. Bunlara sadece artık gülüyorum.
Birşey daha ekliyecem dikiz aynası sorunu ile ilgili bu formada yazışmalar olmuştu bende alırken ve kullanırken özellikle dikkat ettim hiç bir rahatsızlık hissetmedim.