0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Direkt prins deyince birşey diyemedim, 100hp lik araca bence prinse gerek yok..iyi usta ve italyan gaz sistemleri Landi-BRC-Lovato yeterli
Karsta bana sorun çıkarmayacak ayar gerektirmeyecek (ayar için 250 km gitmem gerekiyor) bir sistem var mı (prinsten başka)Çünkü bulunduğum yerde usta değil kasap var.
her zaman herkese özellikle skoda için lovato yu öneriyorum. her yerde yaygın servisi var. kullanılan programları basit arayüzü ile hataya pek yer bırakmıyor. montajını iyi yapan bir yere taktırın. erzuruma gelebilirsiniz. ankaraya geldiğinizde önerebileceğim iki yer var. 25000 km yol yaptım lovato ile arıza ışığı falanda yakmadı. (inşallah yakmazda)
Selam hocam lovato'nun hangi serisini taktırdınız Ankara'da ? bu en son çıkan OBD II sistemi oluyormu bizim octavia'lara ? sizin taktırdığınız hangi modeli ?memnun musunuz benzine göre gidişi ve kaçışı nasıl ? ve son olarak Ankara'da önerebileceğiniz yer varsa söylerseniz sevinirim
şimdi ne yalan söyleyeyim hangi model olduğu ile hiç ilgilenmedim ama 2011 yılı nisan ayında takıldı o zamanki son model oydu. 2012 yılı ekim ayındada yazılım güncellenmiş onu yaptılar. hortum bağlantılarını kontrol ettiler ve filtre değişimi yaptılar saat gibi. çekişi gidişi çalışması fıstık gibi. dün akşam gaz aldım 37 litre 413 km yol 2239 tl gaz dan 205 kuruş yakmış hemde öyle esirgemeli kullanım değil allah ne verdiyse ve ne gerektirdiyse. ş.içinde bide. valla memnunum. aylık 800 km altına inmiyoruz bu ara. başkent sanayide girince sağdaki ilk sokak sonunda sağ tarafta dağcey de taktırdım. bu beşinci sistemimiz aynı yerden ve 5 inci octiye ben memnunum.