Onceki mesajlari okumadim bu yuzde neredesiniz ya da hangi marka dusunuyorsunuz bilmiyorum, ancak benim aracim da LPGli (2012 a5 FL MPI motor). Ben araci İstanbul Umraniye Oguslar`dan aldim, onlar zavoli polaris bolge mudurlugu ile anlasmalilardi. En basta benzinli kullandim yaklasik 19.000 km, yakittan canim yaninca donusum karari aldim. Oguslar Garantiyi delmeden takiyordu, araci teslim ettim, goturduler Polarise, Zavoli OBD II kit takildi. Size soyle soyleyeyim araci sabah teslim ettim, ertesi gun ogleden sonra muayene yapilmis, sizdirmazlik alinmis, ruhsata islenmis, montsj tamam ve full tank teslim aldim. Toplam maliyet tam 1900 TL. Memnun musun dersen cok memnunum. Ne cekiste aman aman bur dusus oldu (zaten mpi motor cok iyi gitmiyor sonucta), simit tank sayesinde ne alan kaybi ne de kapali otoparka girememe sorunu yasamadim, bir arizam olmadi henuz (LPG ile yaklasik 8000 km yol yaptim). Tek sorunum su: Kutahya da basinc dusuk, deniz kenari bir yere gittigimde (yani hava basinci arttiginda) ariza isigi yaniyor, 1 dakika icine cozuyorlar.
Yakit konusu soyle: Kutahya da depoyu doldurup Eskiehir'e git gel sonrasi gene doldurdum ve aldigi yakit 20.40 TL. Araba 5 kisi dolu, 120 km sehir disi cruise control ile hiz 90a sabitlenmis, 5 km de sehirici var bu hesapta. LPG litre fiyati 2.33 Opet Aygaz
Sorunuz okursa cekinmeden ulasabilirsiniz
Edit: tabletten giriyorum, yazim hatalari icin ozur dilerim