0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Herkese hayırlı akşamlar skodacı arkadaşlar.nasipse yıl sonuna doğru rapid almayı planlıyoruz aklımda 2 tane soru var mercek far taktırma şansım varmıdır varsa farkı ne kadar oluyor ikiniciside 17 jantın farkı ne kadar oluyor ? teşekkürler:)
Tüm özelliği ile 3-4bine malolur, en temizi oem parçalarla, normal fara işlem yapmaktır, 10 da 1 oranında ucuza çıkar, kasko vs uğraştırmaz, sade ampul değişimiyle mıayeneden geçer.
Ne gerek var abi benim arabada ön arka led stop ve gündüz cupra ledleri ve afs farlar 2.500. Sadece led stoplar 800 lira serviste sıfır alırken almak en mantıklısı
fakat sonradan servise gidip xenon far icin 2 fara 4000tl fiyt verdiler
Hocam araca yapicagim bu tarzda disardan mudaheleler aracin garantisini bozmazmi ben araci alirken beklememek icin ustunde durmadim fakat sonradan servise gidip xenon far icin 2 fara 4000tl fiyt verdiler ve sisler sari kalir dediler o yuzden ustunde durmadim acikcasi su far konusunda birazdaha aciklayici bi sekilde yol gosterebilirmisin acaba
dediğin fiyat uygun ama arkadaş sadece ön farlar için 4000 lerden bahsediyor.önerdiğim çözüm sadece ona özel yani...garanti ise farlar için bozulur, arabanın şanzımanında sorun çıkarsa ''far yüzünden'' demezler.
sana bu fiyatı hangi servis verdi?
Orjinal Opsiyonları direk fabrikadan öyle gelecek araç.. Tek dezavantajı 2 ay geç gelecek araçım...-Xenon (1.400 TL)-Yağmur ve Far Senserü (900 TL)-3 Kollu Spor Direksiyon (550 TL)-Isıtmalı ön koltuklar ve Isıtmalı ön cam suyu püskürtücüleri (800 TL)Servisten aldığım aracı sipariş ederken, opsiyonel fiyat listesiBu da benim açtığım başlık Ankara Efe den aldığım listeden yazdım fiyatlarıhttp://www.skodaturkey.com/showthread.php?t=29884&highlight=godfather
hocam mercek ve xenon 1400 liramı serviste şu an onu merak ediyorum ?