škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Depo kapağım kilitlenmiyor.

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Suleyman

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Arkadaşlar 2 gün önce benzin almaya gittim. Pompacıya anahtarı vereyim derken depo kapağını anahtarsız açıverdi. Benzin dolduktan sonra kilitlemeye çalıştım bir türlü kilitlenmiyor. Anahtar sağa ve sola rahatlıkla dönüyor ama kapak kilitlenmiyor. Kapağı sağa dogru iyice çevirdikten sonra tıkır tıkır sesler geliyor sonra kilitliyorum ama nafile rahatlıkla tekrar açılıyor.
Ne yapmam gerekir fikri olan varmı?

Çevrimdışı lrfan

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.skodaturkey.com
Kilit dişleri kırılmış olabilir, anlayan birine göster, şu an %20 indirim var. Belki garantiden hallolur ama...

Çevrimdışı Suleyman

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: lrfan;46852
Kilit dişleri kırılmış olabilir, anlayan birine göster, şu an %20 indirim var. Belki garantiden hallolur ama...

Sorma hocam yaa servise gittikten sonra benzin aldım. Servis Adana'da... Sonrada İskenderun'a geri döndüm buralarda servis yok. :(
Neyse sevisi arayalım bakalım.

Çevrimdışı mygokhan

• ŠKODA
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Tırnağının kırılmış olması muhtemel..
2004 Skoda Fabia 1.2 HTP
2007 Skoda Roomster 1.2 HTP
2011 Skoda Fabia II 1.2 HTP  
2012 Fiat Doblo Cargo maxi 1.3 Mjet
2015 Ford Courier Van 1.5 TDCI

Çevrimdışı fenomen

• OCTAVİA 1.6 FSİ 115 PS
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
o depo kapağını sana haber etmeden açan pompacıya durumu arzet ve şirketten ödettir.umarım çok pahalı bişi değildir.şuna bak durduk yerde sağlam gidip yamuk gelmek.sağlık olsun demek lazım.sıkma canını.
2005 OCTAVİA A5 ELEGANS 1.6 FSİ

Çevrimdışı Suleyman

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: fenomen;46897
o depo kapağını sana haber etmeden açan pompacıya durumu arzet ve şirketten ödettir.umarım çok pahalı bişi değildir.şuna bak durduk yerde sağlam gidip yamuk gelmek.sağlık olsun demek lazım.sıkma canını.

Teşekkürler. Sağlık olsun tabiki, kronik bir motor sorunu haricinde böyle şeyleri dert etmem. Pompacının suçu olduğunu sanmıyorum çünkü doldururken başındaydım ve zorlanmadan açtı. Belki önceki zamanlarda olmuştur. İşlerimden dolayı servisi henüz arayamadım yarın ararım artık.

Çevrimdışı fenomen

• OCTAVİA 1.6 FSİ 115 PS
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
o zaman no problem ben pompacı açarken oldu zannettim.

Çevrimdışı Suleyman

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Off yaa.. Servise sordum onlarda merkeze sordular. Depo kapağı silindiri araca özel yurtdışından getirtiliyormuş. Fiyat şu anki kurlara göre 175 TL. Ayrıca araca özel geldiği için indirimlerden de yararlanamıyormuşuz. Çok pahalı, hiç bu kadar para harcayasım yok şu depo kapağına. Oto kilitçiler yaparmı acaba?

Çevrimdışı lrfan

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.skodaturkey.com
Sıkı para be...

En hesaplı yol anahtarlı-kilitli depo kapağı almak, elinde 2. bir anahtar daha olur ama ekonomik yolu bu aklıma ilk gelen...

Çevrimdışı Suleyman

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Noolcak hocam ikinci anahtar olsun. Arabada durur. Benzin alırken kaullanılacak sonuçta. İnternetten arıyorum ama "depo kapağı" yazınca dış taraftaki kapak satan yerler geliyor. Başka bir ismi varmı acaba?

Çevrimdışı fenomen

• OCTAVİA 1.6 FSİ 115 PS
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Ankara ostim de 2.el bulabilirsiniz araştırın derim.gerçekten çok pahalı.

Çevrimdışı fenomen

• OCTAVİA 1.6 FSİ 115 PS
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Suleyman;53102
Şu siteyi buldum ama fiyat yok.

http://www.karayel-oto.com/index.php?root=18&subroot=18
kapağı bulduysan sorun yok,varsa şayet iletişim bölümünden telefonla veya maille diyalog kurabilirsiniz.

Çevrimdışı Suleyman

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Teşekkürler, önce buralarda bir kiltçi bulup baktırmak istiyorum. Sonra değiştirme işine bakarız artık.