0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
just respect.... çok saygı duydum(belkide zevkimle örtüştüğü için), işte şimdi olmuş.
Özgür abi aman dikkat ette polisler evine gelmesin Etraftaki araç sürücüleri Kırmızı araca bakarken zincirleme kazaya karıştı maşallah çok güzel yanıyor valla...
'' PERFECT '' desem abartmış olmam herhalde.Hem sade hemde çok şık.Valla bu arabayı görünce benim 207' yede bişeyler yapasım geliyor ama asker dönüşü satma durumum var.Yaptığım masrafa değmez diye düşünüyorum.Satmaz kullanırsam eğer, benimde aklımda bişeyler var tabi.Mesela öncelikle RC tampon şart.Sonrada 17'' O.Z Superturismo GT black düşünüyorum.3.5 yaylar, camlara film ve aynalarada RC ayna kapağı taktırdımmı bu iş tamamdır.Bundan daha fazlası apaçi işi olur.Hem aracın orjinalliğini bozmam hemde sade ve şık olur.Jant bu;
Canavar Canavar...
Fazla dolaşmıyorum arada bir cuma yada cumartesi gecesi yalımdan geçerim yada pazar akşamüstü..
maaşallah...aman fazla yıkatmayın çok göze batıyor:)siz aracınızı ne ile yıkıyorsunuz ben süngerle yıkamama rağmen yine kılcal çizikler oluyor sizinkinde kılcal çizik görünmüyor
Bence: 1- Farlar acil kararmalı, 2- Sis lambası çerçevesi gövde rengi ya da siyah olmalı, 3-Pug ambleminin çıtası (amblem hariç) siyah, 4-Ayna altı sinyaller stop boyası siyah...
Ozgur arabanı ne hale getirdiler bak,:)(takes a second to load completely)
Musti waouwwww nerden aldın kanka bunu ya süper miş .hahahahhaha..