hocam bende aracı bu hafta teslim alıcam eğer kapı eşikleri dediğin fiyatsa birlikte sipariş verelimmi ? tabi orj ürünse birde senin aracın donanımı rengi vs nedir ?
ben siparişi verdim bile arkadaşım yurt dışından alıp getiriyor. Gezmeye gitmişti. Karton kutuda kapı eşikleri var. Orjinal Skoda Product Yazısı var. Çek servisten almış.
Donanım:
Şeker Beyazı - 110hp DSG- 16"ROCK jant- park sensorü
spor direksiyon koltuk süspansiyon
yağmur sensörü- hız sabitleyici
Öncelikle hayırlı olsun..Kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.. Ben jant konusunda sizden bilgi alacaktım. Çelik cantları nereden ve kaç Tlye aldınız..Şimdiden Çok teşekkürler..
Teşekkür Ederim...İnşallah... Şu an orjinal sipariş jantları var 16 rock... 900tl farkla sipariş veriliyor.
Yerli 15" jantlar 750-800 arası değişiyor. fakat 5 bijon 6J x 15 jantlar için pek çeşit bulunmuyor.
hocam şu kapı eşiklerinden bende istiyorum dediğin fiyata orj ürün geliyorsa link atabilirmisin birde senin aracın rengi opsiyonları falan nedir?
Aldığım ürünün +kargo bedeli ile superskoda sitesinde satıldığını gördüm. 120 tl 4'lü kap eşiği fakat sadece metal olanı. Plastik+metal olanı 1.5 katına falan geliyor.
Şeker Beyazı - 110hp DSG- 16"ROCK jant- park sensorü
spor direksiyon koltuk süspansiyon
yağmur sensörü- hız sabitleyici