Bende şu ana kadar kapı eşiği pas pas bagaj havuzu aldım.Diğer kapı içi çöp kovası ve arka şaft tüneli için olan ekstra pas pas takımını yurt dışından sipariş ettim.
İkinci olarak arkadaşlar mirrorlink kullanan varsa birşey danışmak istiyorum.Skoda sayfasında bulunan tüm appler araçta çalışıyor gayet güzel telefonda android 5.0 destekli zaten olması gerekiyor mirrorlink için.
Sygic car navigation u indirdim skodanın kendi uyumlu app i zaten fakat araç haraket edince sürüşte bu app kullanılamaz diyor acaba paralı sürümü mü satın almak gerekir.Zaten haraket ederken navi yi kullanmadıktan sonra pek mantığıda kalmıyor mirrorlink in.
İngiltere forumlarında okuduğum için bu konuyu biliyorum. Premium sürüme geçiş yapınca sıkıntı kalmadığını söylüyorlar. Fakat 78 euro gibi bir fiyatı var.
Yılın 22. haftasından sonra üretilen araçlarda Bolero yazılımı ve hardware parçaları güncellenmiş. Sadece yazılım güncellemesi ile giderilecek bir sorun olmadığını ve araçta donanım eklenmesinin servislerde mümkün olmadığını resmi kaynaklardan sorarak öğrenmişler. Skoda yapabilecek birşey yok diyor. Benim aracım 21. hafta üretimi ve uygulamalar kapanıyor. Araç daha yeni ve skoda yaptığı değişiklik ile beni şimdiden üzdü.
Şaft tüneli için olan ekstra paspas orjinal midir? Eğer Link atabilirseniz kendim incelemek isterim. Bagaj havuzu ile ilgili düşüncelerinizi ve varsa fotoğrafını paylaşabilir misiniz?