škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

FABIA III Aksesuarları

Mimar · 90 · 33145

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı suleyman90

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Mimar;520235
Güzelmiş almalı bunu da :) Bagaj Çantası da çok güzel.Bu siteden türkiyeye gönderim yapılıyor mu yani? Smartgate aplikasyonu satılıyormuş 375 lira falan kargo bedelini ne kadar ödediniz. (Detaylarını özel mesaj olarak da atabilirsiniz.)

Bu site türkiye ye gönderim yapıyor.O Konuda sıkıntı yok skodashop.co.uk de türkiye ye gönderim yapıyor oradan da bakabilirsiniz.

Smartgate satılıyor ama montaj falan gerektiriyor servisle görüştüm parçayı getirseniz bile biz montajını yapamayız diyorlar yan çiziyorlar dedim belli yapmıcaksınız yapsanız şaşardım :D

Abi ben 2 çöp kovası şaft tüneli bagaj havuzu için kargo dahil 155 lira ödedim çünkü 1500 kc yani 150 TL yi geçti mi ücretsiz gönderdiler.Ki Serviste bagaj havuzu gibi birşey sadece 186 lira dediler.:aman:

Çevrimdışı Mimar

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: suleyman90;520347
Bu site türkiye ye gönderim yapıyor.O Konuda sıkıntı yok skodashop.co.uk de türkiye ye gönderim yapıyor oradan da bakabilirsiniz.

Smartgate satılıyor ama montaj falan gerektiriyor servisle görüştüm parçayı getirseniz bile biz montajını yapamayız diyorlar yan çiziyorlar dedim belli yapmıcaksınız yapsanız şaşardım :D

Abi ben 2 çöp kovası şaft tüneli bagaj havuzu için kargo dahil 155 lira ödedim çünkü 1500 kc yani 150 TL yi geçti mi ücretsiz gönderdiler.Ki Serviste bagaj havuzu gibi birşey sadece 186 lira dediler.:aman:

Çok teşekkür ederim. Fakat ücretsiz kargo bedeli diye birşey göremedim 700 CZK daha istiyor kargoya.Bir de bagaj havuzu o sitede yok bitmiş sanırım
Bizim servisler çok tuhaf zaten önce herşeye hayır diyorlar. Smartgate montajını ben kendim yapabilirim diye düşünüyorum.

En çok Fabia 3 Monte Carlo tampon eklerinin ve yan etek parçalarının çıkmasını bekliyorum.

« Son Düzenleme: 27 Haziran 2015, 11:10:02 Gönderen: Mimar »

Çevrimdışı suleyman90

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Mimar;520407
Çok teşekkür ederim. Servis çok tuhaf zaten önce herşeye hayır diyorlar.
montajını ben kendim yapabilirim diye düşünüyorum.
Fabia 3 Monte Carlo tampon eklerinin ve yan etek parçalarının çıkmasını bekliyorum. Beraber sipariş vereceğim.

Ooo süpermiş bunlar gerçekten brabus kitli mercedes gibi olmuş araba :)

Mirrorlink montajı yapmak kolay ama yazılım atılması gerekirse işte orada kitlenir kalırım yeni parametreler isteyebilir :)

Birde şu Direksiyon arkası DSG için kulakçıklar olan octavia direksiyonu süper olur tadından yenmez skodadop ta direksiyon 1.100 TL idi en son

Çevrimdışı Mimar

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: suleyman90;520414
Ooo süpermiş bunlar gerçekten brabus kitli mercedes gibi olmuş araba :)

Mirrorlink montajı yapmak kolay ama yazılım atılması gerekirse işte orada kitlenir kalırım yeni parametreler isteyebilir :)

Birde şu Direksiyon arkası DSG için kulakçıklar olan octavia direksiyonu süper olur tadından yenmez skodadop ta direksiyon 1.100 TL idi en son

Skoda Resmi Çek sitesinde yorgunluk tespit asistanı satılıyor. USB'den yükleme için küçük bir flash. Talimatları da var bence çok zor değildir.;)
Direksiyon arkası kulakçıklarını bilmiyorum ama polonyalı bir skoda sahibi bir önceki kasa Octavia III RS direksiyonu takmış. Kodlama gerek kalmadan montaj olduğunu söylemiş. Kırmızı dikişler çok yakışmış.

Çevrimdışı suleyman90

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Mimar;520879
Skoda Resmi Çek sitesinde yorgunluk tespit asistanı satılıyor. USB'den yükleme için küçük bir flash. Talimatları da var bence çok zor değildir.;)
Direksiyon arkası kulakçıklarını bilmiyorum ama polonyalı bir skoda sahibi bir önceki kasa Octavia III RS direksiyonu takmış. Kodlama gerek kalmadan montaj olduğunu söylemiş. Kırmızı dikişler çok yakışmış.

Orucu başımıza vurdurdu hey maşallah be yanıyor makine ateş ediyor :D O da olur abi direksiyon çok güzel hatta DSG RS logolu vites topuzuda var.:)

Bu arada bizim araçlar yorgunluk tespit sistemi mevcut abi haberin olsun.:) Donanım listesinde de var benim aracın faturasında da mevcut.

Çevrimdışı Mimar

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: suleyman90;520898
Orucu başımıza vurdurdu hey maşallah be yanıyor makine ateş ediyor :D O da olur abi direksiyon çok güzel hatta DSG RS logolu vites topuzuda var.:)

Bu arada bizim araçlar yorgunluk tespit sistemi mevcut abi haberin olsun.:) Donanım listesinde de var benim aracın faturasında da mevcut.

Mevcut tabi daha ilk çıktığı gün öğrendim. hatta test ettim direksiyon hareketlerin çok kararsız olunca kahveyi gösteriyor :ok:

Bu arada yaptığım araştırma sonucunda Smartgate için flash yükleme olarak satılan ürünü yokmuş. Aldığınız ürünü takabilirz ya da bizden temin edebilirsniz dediler. Serviste yazılım eklemesi yapılıp smartlink eklenebiliyormuş ücretsiz olarak. Fakat bunu söyleyen skoda Czech :( Mailime 35 dk sonra cevap yazdılar servis onlarda bu... bizde yok öyle bişey biz de yapamayız siz yaparsanız garantisi bozulur deniyor. :mad:

Çevrimdışı suleyman90

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Mimar;520927
Mevcut tabi daha ilk çıktığı gün öğrendim. hatta test ettim direksiyon hareketlerin çok kararsız olunca kahveyi gösteriyor :ok:

Bu arada yaptığım araştırma sonucunda Smartgate için flash yükleme olarak satılan ürünü yokmuş. Aldığınız ürünü takabilirz ya da bizden temin edebilirsniz dediler. Serviste yazılım eklemesi yapılıp smartlink eklenebiliyormuş ücretsiz olarak. Fakat bunu söyleyen skoda Czech :( Mailime 35 dk sonra cevap yazdılar servis onlarda bu... bizde yok öyle bişey biz de yapamayız siz yaparsanız garantisi bozulur deniyor. :mad:

Ben araba ile eskişehir e gittim geldim bende çalışmadı hiç nedense :D

Aslında bizim ekranları octavia daki renkli maxi dot ile değiştirsek süper olur babamın arabadaki grafikler harika gördükçe içim açılıyor yeşil çerçeveli menü geçişleri var :)

Smartgate için bende aracı aldığım yükselen oto ile görüştüm sistemlerinde var ama tedarik edilmiyor tedarik edilmeyen ürünün montajını biz zaten yapmayız dediler.Maalesef ülkemizdeki servisler çok ilgisiz abi bu konularda birşey yapmaya çalışınca daha dinlemeden ret basıyorlar ya adamı hasta ediyorlar.

Bakalım yarın kısmetse maaşım yatsın 29 euro europa&russia için olan sygic i alıcam kısmetse bakalım premium da kessinde görelim haraket elinde.;)

İkinci olarak leonlarda bilirsin belki 5.8 ekran var gerçi şu an 6.5 larda değişti onlarda fakat adamlar 5.8 ekrana play station bağlamışlar oynuyorlardı pes atıyorlardı youtube da gördüm şok oldum valla yurtdışında imkanlar çok başka bizim ülkede birşeyler yapmaya çalışınca maalesef olmuyor ürün tedarik etmek vs herşey çok zor.

Artı benim eski leon aracımda media in girişi vardı o çok şeye ilaç oluyordu video klip bile oynatıyordum ben onla.İşaretlediğim yerdeki giriş.

Dipnot : Bagaj havuzu skodadop ta kalmamış abi şu an baktım bende kargo galiba belli ücreti geçtiği için ücretsiz olarak geldi cargo payment : 0 czk yazıyordu emindim çünkü alışveriş tutarım kadar ödedim.

Bagaj havuzu burada da mevcut 30 euro fiyatı var.http://www.superskoda.com/Skoda/FABIA-III/Fabia-III-Hatchback-original-Skoda-Autoas-rear-trunk-floor-mat-made-from-heavy-duty-rubber

Bu arada ayak dayama yeri yok sol taraf çok kirleniyor oraya da bir şekil verip çözüm üretmemiz gerecek

« Son Düzenleme: 30 Haziran 2015, 00:30:04 Gönderen: suleyman90 »

Çevrimdışı meister78

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
arkadaşlar merhaba,

Bende dün itibariyle yarış mavisi 1.2 aracımı teslim aldım.bagaj havuzu ve paspas almak istiyorum yanlız verdiğiniz sitede adresinde bu ürünleri sipariş ettiğimde 40 euro ekstra bir ücret talep ediyor yoksa ben mi beceremedim :)
yardım ederseniz sevinirim

Çevrimdışı Mimar

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: meister78;521017
arkadaşlar merhaba,

Bende dün itibariyle yarış mavisi 1.2 aracımı teslim aldım.bagaj havuzu ve paspas almak istiyorum yanlız verdiğiniz sitede adresinde bu ürünleri sipariş ettiğimde 40 euro ekstra bir ücret talep ediyor yoksa ben mi beceremedim :)

Öncelikle Hayırlı olsun Aydın Bey,
O sitede ücretsiz kargo dönemlik olarak oluyor sanırım. Bekleyip siparişi verecez gibi gözüküyor. Ayrıca siparişlerinizin 75euro'yu aşınca %18 gümrük vergisi olduğunu unutmayın.

Çevrimdışı suleyman90

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: meister78;521017
arkadaşlar merhaba,

Aydın bey öncelikle aramıza hoşgeldiniz fakat ilk mesajınızda tanışma bölümünden kendinizi tanıtmanız gerekir konu kilit olabilir aman diyim :)

Aracınızda hayırlı uğurlu olsun bende 1.2 yarış mavi var 110 dsg style paket nazar boncuğunu eksik etmeyin çok dikkat çekiyor araç :ok:

Acele etmeyin şu an sitede ücretsiz kargo vermiyor nedense dönemlik kampanyaları bekleyin :)

Çevrimdışı noxy44

• Hayaller VRS,hayatlar HTP
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Mimar;518049

16" Rock jant ile aldım.

Paspasların üzerinde çok şık "F" hafleri ile desen yapılmış. Mutlaka alınmalı.Harika oturuyor kitleniyor ve koku yok.

Kış için ince olan 185/60 R15 lastik alacağım. 215/45'e göre yarısı fiyata kış lastikleri...
Kış için siyah jant almayı düşünüyorum önerisi olan var mıdır?

öncelikle hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız binin inşallah. benim 2004 model aracımda da yazlık lastiklerimde çelik jant var. kışlıklarımda siyah sac jant kullanıyorum. kesinlikle gerekli bir şey olduğunu da düşünüyorum.kışın kar buz vs durumlarda yollara atılan tuzlar, hadi onları da geçtim o yolun bozulmuş kısımları jantları ister istemez yıpratıyor. o yüzden kışın kara jant kullanmak daha mantıklı bence :)

Çevrimdışı suleyman90

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: noxy44;521162
öncelikle hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız binin inşallah. benim 2004 model aracımda da yazlık lastiklerimde çelik jant var. kışlıklarımda siyah sac jant kullanıyorum. kesinlikle gerekli bir şey olduğunu da düşünüyorum.kışın kar buz vs durumlarda yollara atılan tuzlar, hadi onları da geçtim o yolun bozulmuş kısımları jantları ister istemez yıpratıyor. o yüzden kışın kara jant kullanmak daha mantıklı bence :)

Mert Kardeş bende seninle hem fikirim bu konuda rock jantlar pahalıya gelicek gibi geliyor benimde almaya niyetim vardı kara sac jant alıp üzerine ambiton kapak takıp kış lastiği takıcam 15 inch çünkü hesapladım 16 jantları aldık olay bitmiyor onlada 16 lık kışlıklar tuzlu 15 lere göre :)

Çevrimdışı Mimar

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: noxy44;521162
öncelikle hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız  binin inşallah. benim 2004 model aracımda da yazlık lastiklerimde çelik  jant var. kışlıklarımda siyah sac jant kullanıyorum. kesinlikle gerekli  bir şey olduğunu da düşünüyorum.kışın kar buz vs durumlarda yollara  atılan tuzlar, hadi onları da geçtim o yolun bozulmuş kısımları jantları  ister istemez yıpratıyor. o yüzden kışın kara jant kullanmak daha  mantıklı bence :)

Teşekkür ederim. Dediğiniz gibi siyah jant almak çok mantıklı o zaman:)
Alıntı yapılan: suleyman90;521163
Mert Kardeş bende seninle hem fikirim bu konuda rock jantlar pahalıya gelicek gibi geliyor benimde almaya niyetim vardı kara sac jant alıp üzerine ambiton kapak takıp kış lastiği takıcam 15 inch çünkü hesapladım 16 jantları aldık olay bitmiyor onlada 16 lık kışlıklar tuzlu 15 lere göre :)

Aynen kış lastiği 15inç 16'nın yarısına satılıyor. Ama ben könig marka jant almayı planlıyorum. König hellium modelini beğendim photoshop yapıp deneyecem artık.

Çevrimdışı suleyman90

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Mimar;521193
Teşekkür ederim. Dediğiniz gibi siyah jant almak çok mantıklı o zaman:)

Aynen kış lastiği 15inç 16'nın yarısına satılıyor. Ama ben könig marka jant almayı planlıyorum. König hellium modelini beğendim photoshop yapıp deneyecem artık.

Ooo photoshop bekliyoruz o zaman jant aralığı 6J * 15 bu arada 5 bijonlu uyuyorsa süper :)

Bu jantlardan sonra 35 lik yay montecarlo body kit bagaj iptal full tesisat Allahhhh :D:D Arkayada V/RS logolaları çiplendi mi makine al sana Fabia RS Camada Revo yazısı offf ( Mizah amaçlı yaptım yanlış anlama abi :D

Çevrimdışı arnoangel

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Selam kısmetse 6 temmuzda aracımı alacağım.  Ambition 1.2 dsg . Bu araca uygun kolcak nerede bulabilirim.