Mevcut tabi daha ilk çıktığı gün öğrendim. hatta test ettim direksiyon hareketlerin çok kararsız olunca kahveyi gösteriyor :ok:
Bu arada yaptığım araştırma sonucunda Smartgate için flash yükleme olarak satılan ürünü yokmuş. Aldığınız ürünü takabilirz ya da bizden temin edebilirsniz dediler. Serviste yazılım eklemesi yapılıp smartlink eklenebiliyormuş ücretsiz olarak. Fakat bunu söyleyen skoda Czech Mailime 35 dk sonra cevap yazdılar servis onlarda bu... bizde yok öyle bişey biz de yapamayız siz yaparsanız garantisi bozulur deniyor. :mad:
Ben araba ile eskişehir e gittim geldim bende çalışmadı hiç nedense
Aslında bizim ekranları octavia daki renkli maxi dot ile değiştirsek süper olur babamın arabadaki grafikler harika gördükçe içim açılıyor yeşil çerçeveli menü geçişleri var
Smartgate için bende aracı aldığım yükselen oto ile görüştüm sistemlerinde var ama tedarik edilmiyor tedarik edilmeyen ürünün montajını biz zaten yapmayız dediler.Maalesef ülkemizdeki servisler çok ilgisiz abi bu konularda birşey yapmaya çalışınca daha dinlemeden ret basıyorlar ya adamı hasta ediyorlar.
Bakalım yarın kısmetse maaşım yatsın 29 euro europa&russia için olan sygic i alıcam kısmetse bakalım premium da kessinde görelim haraket elinde.
İkinci olarak leonlarda bilirsin belki 5.8 ekran var gerçi şu an 6.5 larda değişti onlarda fakat adamlar 5.8 ekrana play station bağlamışlar oynuyorlardı pes atıyorlardı youtube da gördüm şok oldum valla yurtdışında imkanlar çok başka bizim ülkede birşeyler yapmaya çalışınca maalesef olmuyor ürün tedarik etmek vs herşey çok zor.
Artı benim eski leon aracımda media in girişi vardı o çok şeye ilaç oluyordu video klip bile oynatıyordum ben onla.İşaretlediğim yerdeki giriş.
Dipnot : Bagaj havuzu skodadop ta kalmamış abi şu an baktım bende kargo galiba belli ücreti geçtiği için ücretsiz olarak geldi cargo payment : 0 czk yazıyordu emindim çünkü alışveriş tutarım kadar ödedim.
Bagaj havuzu burada da mevcut 30 euro fiyatı var.
http://www.superskoda.com/Skoda/FABIA-III/Fabia-III-Hatchback-original-Skoda-Autoas-rear-trunk-floor-mat-made-from-heavy-duty-rubberBu arada ayak dayama yeri yok sol taraf çok kirleniyor oraya da bir şekil verip çözüm üretmemiz gerecek