0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
benim felicianınki de kırıktı uğraşmayıp iptal takılmıştım bi süre sonra naaptım hatırlamıyorum.yenisini sanayilerdeki skoda parçacılarında sorabilirsiniz. ya da el mahkum servisten alınacak indirim zamanı beklenebilir.
Öncelikle merhaba. Bu konuyu daha öncede açmıştım aracımızın 3.fren lambası kırılmıştı onarmak yerine yenisini almayı düşünmüştüm , sonra onarıp tekrar 1 sene kadar kullandık. stop lambasının ayağı kırılmıştı yapıştıra yapıştıra kullandık ancak en son yine kırıldı ve artık tamamen bitmiş durumda bi kaç kez ayağın kenarlarını vida takmak için delmiştik ama artık ayaklar tamamen gitti artık yeni bir lamba gerekiyor. Benim sorum şu http://www.amd-autodily.cz/elektricka-vybava/pridavne-brzdove-svetlo.html bu ilandaki stop lambasını Türkiyede bulabilirmiyim (serviste var ancak 01.06.2015 tarihi itibariyle 100-120tl fiyat çıkardılar montaj hariç) Türkiyede bulursam nerede bulurum veya linkten alsam kargo fiyatı ve geliş süresi nasıl olur. daha önce bu siteden almış olan varmı yada bilen?Bu lambadan bulan olursa benimle iletişime geçerse sevinirim.