Doğuş Esenyurt'tan aldık ilgi, alaka güleryüzlülük felan gayet iyiydi, daha servislik bir durum olmadı, bakımlar hariç olmaz da inşallah, bakımda göreceğiz bakalım. Bende Optimal donanımlı arabaya led stop taktırmak için mail atmıştım Yüce'ye, takarsanız garanti bozulur dediler, daha sonra yaparız diyen 2 bayi çıktı biri forumdaki yüncüler, biri de istanbulda bir bayi. Daha sonra Yüce'ye cevap olarak Vw.com.tr'de golf 7 için orjinal aksesuar olarak satılıyor da neden aynı grubun bir aracı olan octaviaya takamıyorsunuz dedim 1.5 aydır cevap vermediler. Aynı maili Doğuş'a attım, distribütörün Octavia için onayı yok dediler. Yani geçerli bir sebepleri yok gibi aslında, direk başlarından savıyorlar, yok dirençti akımdı arıza ışığıydı felan onları geçtim, bunlar kodlamayla hallolan şeyler. Skoda CZ'ye mail attım, Türkiye Distribitör'ü ne diyorsa odur dediler, yani bize ne kardeşim senin arabandan demek istediler, bu işi yapan bayilerden birinde yaptırsak, daha sonra eminim Yüce yada Doğuş bir olay çıkartıp arabanız garanti dışı diyecek, uğraş dur... Araç dediğiniz gibi çok güzel fakat Distribütör mü, işte oradan kocaman bir eksi diyorum bende, distribütörden okuyanlar olursa eğer mesajı alsınlar, saygılar.