Merhabalar. Konuyu forumda yeni görme fırsatını buldum ve ilk yaptığım şey kendi aracımızı kontrol etmek oldu.
Aracımız 2013 TDI Manuel OCTAVIA 32.000KM (ki birkaç kişi daha octavialarda da olduğunu fark etmiş ama octavia sahipleri pek bir aktiflik göstermemiş gibi)
Aracın o noktaları kirliydi ve temizledikten sonra baktım ki bir çok noktada az yada çok olmak üzere aynı sorun bizim aracımızda da var.Hemen fotoğraf çekip paylaşmak istedim.Ve bu konuyu ilk mesajdan son mesaja kadar okudum.Anladığım kadarıyla şimdilik sadece bir kişi mağduriyetinin giderilmesini sağlayabilmiş.
Zamanında başka sorunlar için servisin kapısını aşındırıp telefon tacizine tutmuştum ve istediğimi elde etmiştim.Şimdide bu sorunla alakalı gideceğim ilk fırsatta.Yakşalık bir hafta sonunda servise gitmiş olurum.
Anladığım kadarıyla ilk yapmam gereken,servistekilerin bu durumu kağıt üzerine dökerek resmi bir başlangıç yapmalarını sağlamak?
Konu önemli ama yarım kalmış sanırım çoğu mağdur için,bakalım bana nasıl bir yakşalımda bulunacak servis
Adana'daki Aykan Skodaya gideceğim.