0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
...Bu arada bu gun lastiklerin havasini kontrol ettim 47psi basılmış, 36psi a düşürdüm konfor inanılmaz farketti..
Aracın otoparkta falan uzun süre yatması ihtimaline karşı fazla basıyorlar havayı. Bizim İbiş' in lastik basınçları için depo kapağına ön/arka 39/42 yazmışlar. SEAT foruma sorduğumda her arabada farklı etiket olduğunu gördüm. Bizimkine Ford Cargo' nun etiketi denk gelmiş sanırım.:kiki:Naçizane net değerlerini öğrenip tekrar kontroledin basınçları. Bana kalırsa 36 da fazla. Bu arada benzin istasyonlarındaki cihazlara güvenmeyin ve kontrol ederken lastikler soğuk (en fazla 1km yol yapmış) olsun.
peki lastik basıncı düşürülmüş haliyle 17 inç clubber jant'ı tavsiye edermisiniz? yada 16 inç beam daha mantıklı mı olur?
Clubber jantlar gercekten cok guzel duruyor. Fakat seçenek hakkım olsaydi 16" alırdım
Bana mı sordunuz tam anlayamadım ama eğer öyleyse her zaman daha fazla yanak yüksekliği olan lastik tercihimdir. Hem araç içerisinde siz hem de aracın kendisi hırpalanmayacaktır böylece.:wnk:
...Uğur Abi sen de İbizacı olmuşsun ha?
Bende 17 jantlınsipariş edebilirsem düşünüyorum