0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba arkadaslar gecen hafta persembe gunu bahsettiginiz yaris mavisi combiyi satin aldim. Su an 400 km de aracim.. Kayadibi skoda bayii
hayırlı olsun.kac tl.ye aldınız.bizde bekliyoruz ama sanırım türkiyeye geleceği yok bu arabanın
Hayırlı olsun.
Bu fiyata almamin temel sebebi arac icin yaklasik bir ay gittim geldim. Bayide acikcasi bir an once satmak istiyordu. 2015 model oldugu icin olabilir belkide .
Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanın. 2015 model ile 2016 yılı arasında pek bir fark yok. Zaten sizin araçta arka park sensörü var. 2016 style pakette bu eklendi. Ancak sizin araca Volkswagen park sensörü takmışlar. Volkswagen ve Seat'lar 4 noktalı, Skoda'lar ise 3 noktalı park sensörü ile satılıyor. Aracın rengi şekli her şeyi çok güzel. Bence gayet uygun almışsınız, güle güle kullanın.
Cok tesekkur ederim iyi dileklerinize..
Kasko ve trafik dahil 56500 e aldim. Liste fiyati 60200 lira idi. Ozel siparis uzerine kayadibi getiriyor bildifim kadari ile. Ayrica cok tesekkurler.
[IMG[/IMG]Aracin fororaflarini paylasmaya calisiyorum ama cok buyuk oldugunu soyluyor... Umarim basirili olmustur yukarida