Merhaba,
Aracımı aldığım günden beri önden gelen seslerle uğraşıyorum. İlk zamanlar 90-100 km hızlarda giderken uğultu vardı. Bu sorunla ilgili servisin tespiti Porya bilyasından geliyor şeklindeydi. Bilya garanti kapsamında değişti ve ses sorunu giderildi.
Sonra sizin sıkıntınız gibi tümseklerden geçerken ve 20 km aşmayan hızlarda ön kısımdan nasıl tarif etsem böyle iç içe iki borunun birbirine çarpması gibi lokurtu sesi geliyordu. Bununla ilgili de serviste yapılan gözlemler sonucu viraj askı demirlerinden geldiği tespit edildi. Z rot diye tabir edilen parçalar yine garanti kapsamında değiştirildi. O sorun da giderildi. Allahtan garanti var yoksa bu sesler ya beynimi yiyecek yada cebimi.
Ayrıca kişisel gözlemim servis evraklarına söyle bir göz gezdirdiğimde genellikle ön kısımdan uğultu, tıkırtı, lokurtu veya adı her neyse kişiye göre değişir birtakım sesler şikayetiyle gelen birçok araç vardı. Servis yetkisine kronik sorunlar olabilir mi diye sorduğumda sanmıyorum dedi ama bu kadar ön takım şikayeti normal değil gibi geliyor bana.