Şikayetçi olduğunuzda numaranın kime ait olduğu tespit edilecek. O kişi de ben böyle bir numara kullanmıyorum adıma birisi açtırmış diyecek. Ya da şahsın gürcü bulgar büyük ihtmalle suriyeli vb. olduğu anlaşılacak. Elde var sıfır....
Aynen,
Bir kaybım yok. Öyle bir anda arandım ki telefon bekliyordum yola çıkacağım ilk açan ben oldum. "Emniyet Genel Müd.den arıyorum, ben Kom. fişmekan" dediği anda anladım ve epey bir iti konuşturdum. Diğer cep telefonundan da hemen bildiğim yerleri aramaya başladım. Sonuç alamayıncada biraz daha tava getirip 67 yıllık küfür lügatımı saydırıp kapattım.
Şunu anlayamıyorum. Adamlar ,benim, eşime,kızıma ait tüm kimlik bilgilerimizi TC dahil biliyorlar. Sadece 4 yıl önce yaptığımız son adres değişikliğini bilmiyorlardı. Belliki bir yerlerden edinmişler ama son bilgi değil. Yarın bu O. çocuklarının başka haltlar karıştırmayacakları ne malum? Sahte Çek senet şu bu. Bu nedenle bu durumda vakit geçirmeden sırf sonuç alınamayacağını bile bile savcılığa ve karakola resmi suç duyurusunda bulunmak lazım.
Aslında bu ülkede malesef 50 TL' lik bir havale gönderin TC Kimkil no' sunu vermeden gönderemiyorsunuz. Nüfus md. lerinde ve aklınıza gelen her resmi kurumda yeminli memurlar tarafından bu numaralara şifre ile ulaşılması gerekirken odacı kapıcı bile bu şifreleri biliyor. Öylesine güvenlik denen kavramdan yoksun bir ülkede yaşıyoruzki tam Tanrıya emanet bir ülke. Şimdide 2 dk. önce Vodafone numaramdan 306-946 012 366 no'lu bir telefon (Merkezi Afrika Cumhuriyeti) tarafından arandım ama çaldırılıp kapandı. İstiyorki, ben arayım, cüzdanımı boşaltsın hayvanlar. Ve tek bir önlem alınmıyor. Boşuna dememişler ülkemize "Hırsızlar İmparatorluğu Cumhuriyeti"