AND ın kontrolünden tatmin olmadığım için bugün EFE ye götürdüm aracı. görevli arkadaş "AND a göstermişsiniz" dedi. ben de "evet, kontrol ettiler ama içime sinmediği için getirdim." dedim.
ustayla beraber kısa bir tur yaptık araç titremedi, ben diyorum ki sakin kullanımda yoğun trafikte yapıyor. tabi bu ustalar sert kullanmayı seviyorlar. yok abi birşeyi geçişer bile hissedilmiyor dedi. ben de AND a götürdüm orda ha bire titredi ordaki usta normal dedi bana normal gelmiyor dedim. abi yapcak bişey yok dedi. eee bi gün elimize alırsak şanzımanı napcaz dedim. o da AND a götürcen abi dedi. araç gerçekten titremediği için de birşey diyemedim. sonra çıktım servisten eve yaklaştığımda yine hafiften başladı. neyse.
ben hastalık hastası, pimpirikli biri değilim araçta sorun olmadığına inansam zaten kimsenin vaktini almam. kendi vaktim de önemli sonuçta. ama şunu gördüm siz bakımlara A servisine gidiyorsanız diğer B servisi isminizi çiziyor, ben EFE nin tavırlarından ve laflarından bunu gördüm.
şimdi hiçbirşey olmamış gibi aracı kullanıcaz yapacak birşey yok. zaten bir haftadır yoğun trafikte düşük hızlarda S modda kullanıyorum ve hanıma da öyle tembihledim. o zaman zaten titremiyor.
kıssadan hisse tecrübelerimden anladığım, arabanın bi yeri patlayana kadar servistekilere göre herşey normal, patlayınca da yüksek oranda kullanıcı hatası...