Merhaba,
Ben arabamı 6.800 km de ikinci el aldım. Çok büyük bir kaza ihtimalini sadece kendi refleksim ve birazda şansın yardımıyla(yada Allah korudu) sadece sağ dikiz aynasının dışını kırarak atlattık.
Arabama uyukladığı için çarpan Tır şöförüyle birlikte, yakın olduğu için Özaydın otomotive gittim.(zaten kaza mahali ile özaydın arası 500m)
Dikiz aynasını ve gövdesinin değişmesi gerektiğini söylediler, her ne kadar istedikleri tutar fazla gelse de oraya yaptırdım, sonuçta birkısmını da tır şöförü ödedi.
Aracımı gelip hafta içi evimden aldılar, aynı gün yine gelip arabamı bana teslim ettiler. Serviste bir abi var adını tam emin olmamakla birlikte Muzaffer vs gibi birşey, bence tecrübeli ve iyi biriydi. Arabamı alalı gerçi 24 saat bile olmadı ancak şimdilik işçilik ve hizmet(servis anlamında) iyi gibi duruyor.
Aksesuar fiyatları istedim, maalesef ki sormuş olduğum 3 kalem aksesuarda yüncüler ve özaydın skoda arasında ki fark tam 70 TL ! (Yüncüler daha iyi fiyat verdi.) Bu gerçekten de çok büyük bir fark... Sanırım aynı sağ dikiz aynasını sorununa da Yüncüler daha güzel bir fiyat verebilirdi ama bana çok yakın değildi.