Bende size tavsiye Avek Skoda dan uzak durun kesinlikle arkadaşlar.Piyasanın en az 1.000 Tl üstüne satıyorlar.Kapı gibi ispatlı Dodları çok acımasız ben yükselen dod a leon verip fabia aldım yerine aynı arabaya avek 54.500 veriyordu yükselen 57 bin verdi.
Sonra satış temsilcisi ile girdik birbirimize telefonda kapora bağlamıştım fabia için yok işte geri dönüş ü size 15 günü bulur bilmem ne dedim nakit verdim elden banka hesap numarası verdi o biçim giriştik birbirimize aradım doğuşu 1 saat sonra para yı gidip elden aldım satış müdürü var ender bey yok biz mafyamıyız bu kadar boğazımıza niye yapışıyorsunuz dedi yükselenden alıyorum aracı var mı diyeceğiniz dedim ? Yükselen kapora bekliyor diğer tarafta ortalık karışmış zaten.
Adamla burun buruna geldik arkadaş tuttu hadi çıkalım boşver diye adam elimde kalıyordu sonra satış danışmanı beni leon araçtan dolayı uzatılmış garantiden dolandırmış 2.500 TL kadar sonra onun için bir kavga daha çıktı yükselen e gittim yok diyor avek var diyor.Yükselendeki can bey kendisi çok sağolsun beni bu durumdan çekti avek in elinden kurtardı böyle rezil bir yer görmedim ben hayatımda ömrümde.Sonra tekrar gittik ender bey e dedim uzatılmış garanti yokmuş para nerde yok araba nerde yok hesabı repliğine döndü sinirden başladım gülmeye
Bu sefer ses tonum fazla çıktı showroomda artık patla noktasına gelmişim benim sesimden rahatsız olanlar tartışmadan showroom dan çıkmaya başlıyor.Tekrar çıktım avekten yükselene geçtim.
O arada yükselende vdf bölge sorumlusu oradaydı adamla yüz yüze görüştüm avek hakkında tutanak açtılar hala ben arabayı yükselenden aldım 1.5 ay geçti avek furyası sürüyor.Bakalım bu böyle bitmeyecek tüm paraları aldım ama daha çok canlarını yakacağım benim babam avukat hertürlü hak iddaa ederiz para ödemek ile iş bitmiyor dedi.