1-Arkadaşlar, ödediğiniz araç tutarının bir kısmını MTV ve plaka-ruhsat masrafları olarak ödersiniz. Bu nedenle araç faturası bu hizmet bedelleri düşülerek kesilir. Fakat size plaka-ruhsat masraf tutarı faturasını ayrıca isterseniz vermek zorundalar. MTV makbuzu ise hemen verilemiyor, çünkü bayiler toplu yatırıyor. Yatırıldıktan sonra zaten dekontu internet üzerinden çıkarabilirsiniz.
2-Araçların 10-15 km' de olması çok normal. Araç üretildikten sonra fabrika test parkurunda test edilir. Bunu eleştiren arkadaşlar muhtemelen ilk defa sıfır araç alan arkadaşlarımız. Bu nedenle onları anlayabiliyor ve hak verebiliyorum.
3-Çoğu arkadaşımız satış danışmanı olduğumu biliyor zaten. Araç almak isteyenlerin paspası hediye istemelerini hala anlayamıyorum
Ben bile doğuş oto çalışanı olmama rağmen kendi aracıma 165 TL para verip orijinal kauçuk paspas aldım ( Forumdan Ömer kardeşim şahittir ). Benden neredeyse tüm müşterilerim istiyor
Veremiyorum maalesef. Baştan söylüyorum bunu. Bir paspas için aracı almayacaksa sağlık olsun derim hiç sorun değil. Keşke elimden gelse de verebilsem. Orijinal kauçuk paspas isteyen müşterilerimiz için hediyelik paspas yaptırdık, orjinalin yerini tutmuyor fakat iş görüyor. Yeri geliyor emin olun kendi cebimden ödeyerek çeşitli hediyeler alıyorum müşterilerime ( Beni bilen bilir, bizzat şahit olanlar var zaten ). Biraz eli bol bir danışmanım sanırım
Bunları yazarken birde olaylara karşı taraftan bakmanızı istedim. Herkese Skodalarıyla kazasız belasız sürüşler diliyorum. İyi forumlar.