škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

DDŞ Performans MG-F coilover dönüşüm kiti imalatı ve uygulaması

DDŞ · 31 · 10777

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı DDŞ

• Deli Oğlan
  • Genel Moderatör
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Uğur Akar;518827
Hem zaten DDŞ Performans da ne demek ki. Babayiğit Performans yap o ismi de.:rm::aman::kork2::gach:

Hahaha estafurullah abi sizin gibi buyuklerimiz dururken ne haddimize

Alıntı yapılan: mustklc;518841
Vay helal olsun, yerli üretim bir yayımız var artık. Bence bunu boşta bırakma, teknogirişime başvur,

Vallahi dusunmuyor degilim. Su diplomayi alayim askerligi de cikartayim aradan ciddi dusunuyorum.

Bir ara konusalim bu olayi

Çevrimdışı Engin E

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Yapılan iş basit bir ayarlı yay dönüşümü değil, değişik, başka bir sistemden buna dönüşürken yapılan hesaplar, adaptör parçalar falan...çok ciddi bir başarı...bunu maddi kazanca dönüştürebilirsen süper olur, eline sağlık.
Logonu sadece yaya değil, alt ve üst flanşlara da zımbala bence, asıl iş onlarda çünkü.
Dünyalılardan tiskiniyorum.(G.O.R.A.)

Çevrimdışı DDŞ

• Deli Oğlan
  • Genel Moderatör
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Eyvallah abi. Alt ve uste logoyu yazmak hatiri sayilir bir maliyet. Sticker da iki gun sonra sokulur gider diye hic bulasmadim. Ilerde daha profesyonellestirirsem boyle isleri yaparim kendime bi router ustune masallah bile yazarim o zaman :)

Çevrimdışı FF

• Y A R D I R K I N G
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Bu adamı teee ilk gördüğümde gözündeki ışıktan anlamıştım zati :rm:, heç yanıltmadı beni çok şükür :rm: sağlıkla iş görüyorsa olay bitmiştir, ellerinize sağlık :ok: bu arada o araba çok cici arabadır, ilk çıktığından beri hep sevmişimdir, kenara atılmayı haketmiyor iyi olmuş böyle :ok:

Çevrimdışı DDŞ

• Deli Oğlan
  • Genel Moderatör
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: FF;518877
Bu adamı teee ilk gördüğümde gözündeki ışıktan anlamıştım zati :rm:, heç yanıltmadı beni çok şükür :rm: sağlıkla iş görüyorsa olay bitmiştir, ellerinize sağlık :ok: bu arada o araba çok cici arabadır, ilk çıktığından beri hep sevmişimdir, kenara atılmayı haketmiyor iyi olmuş böyle :ok:

eyvallah abi.

abi normal piyasa değeri 20 milyar civarında bu aracın. sağda solda körüğü patlak diye atılmış bi tanesini bul ver 10 milyar al gerisi bende rahat ol ;)

arka iter hemde. ikinci araba niyetine binersin işte :)

Çevrimdışı Engin E

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Bi de daihatsu-copen var bunun gibi, o da çok hoş...

Çevrimdışı Uğur Akar

• KOLTUKÇU
  • Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: DDŞ!;518893
eyvallah abi.

abi normal piyasa değeri 20 milyar civarında bu aracın. sağda solda körüğü patlak diye atılmış bi tanesini bul ver 10 milyar al gerisi bende rahat ol ;)

O zaman hiç inmezki üstünden.:kiki::cnv:
İYİ şoför, herhangi bir durumda, iki şoförden birinin durması, ya da  yavaşlaması gerekiyorsa, \'Hak, kural\' falan demeden, ilk davranan, canının ve malının kaderini başkasının inisiyatifine bırakmayandır!

Çevrimdışı DDŞ

• Deli Oğlan
  • Genel Moderatör
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Uğur Akar;518898

Hahahaha tam yardirkinglik araba valla :) atmosferik 1.8 . Soylediklerine gore keyifli topukluyomus. Bulsam oyle duses cokmus araba dakika dusunmem alir yapar satarim mis gibi :)

Çevrimdışı FF

• Y A R D I R K I N G
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: DDŞ!;518893
eyvallah abi.

Eyvallah Doğukanım :ok: inşallah ağzının duası valla ne diyim de önce ana arabayı halledelim gerisi Allah kerim. Ana arabayı değişirsem zamanı gelince şehiriçi pratik basit az yakan çok kaçan bir bıldırcın lazım olur sanırım :D ama böyle biz cihaz olursa üsütünden inmem,ne ederiz bilmiyorum :D böyle kupon araba alıp toparlayacan aslında, en mantıklısı.
Alıntı yapılan: Uğur Akar;518898

Nasıl biliyor malını:D

Çevrimdışı DDŞ

• Deli Oğlan
  • Genel Moderatör
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Abi bunu alip yapicaksin kosede durucak. Bugun para etmiyo ama 20 yil sonra edicek.

Doksanlarda kimse tospanin yuzune bakmiyodu bugunun 5-10 bin liralik arabasiydi. Bugun hurda halde sadece ve sadece plakasi olan pre 20 milyar para ediyo.

Toplu preler 30dan basliyo 70-80 e kadar gidiyo ;)

Çevrimdışı dgn

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Projenin her aşamasına şahit olmuş biri olarak tekrardan tebrikler abi.Devamı da gelecek:)

Çevrimdışı Engin E

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Devamı da benım fabiaya olsun o zaman...

Çevrimdışı mustklc

• Gürültülü Tidiay
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
şu evin borcu bitsin de, 10 bin tl ye falan tek kapılı, atmosferik bir araç  alıp uğraşasım var. Erkeğin arabası avradı gibi oluyor. Hem sağına soluna bakayım uğraşayım, hem de milleti getireyim götüreyim, pazar arabası taşıyayım, çocuğu okula bırakayım olmuyor.

Çevrimdışı DDŞ

• Deli Oğlan
  • Genel Moderatör
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Engin E.;518956
Devamı da benım fabiaya olsun o zaman...

Abi apexe matraxa (cancincon yaylara) gore daha maliyetli oluyo

Çevrimdışı Engin E

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Tonla emek var, normal...
çançinçonlarda  malzeme çok daha ucuz, seri üretime geçilmiş, ucuzluğu ondan..