0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Karşılaştırma pek adil olmamış, fabianın1,2 TSI 90 ı ile İbizanın klasik mpi1,4 85 arasında ciddi tüketim, emisyon ve performans farkı var.Fiyatları yaklaşık ise fabia, fark çoksa İbiza...
ibizadaki tsı olan araç dsg olduğu için iki aracı yazdım yoksa 1.2 dsg 110 hp fabia ve 1.2 dsg 105 hp ibizada olabilir böyle olsa hangisini tercih ederdiniz
İbizanın tsiı var Engin abi hatta 1.4 tsi 150 liği bile var. Üstüne makyaj yedi 1.2 110 eu6sı da geliyo haberin olsun
Onu biliyorum da, bu ankete ibizanın1,4 85 ini koymuş arkadaş...
İbizanın yıl sonuna kadar 1.2tsi dsg si gelmicek. Bu elenmesine sebep olurmu?
ikisinide avekte test ettim aynı gün ikisinide içine dışına bagajına vs baktım elmayla armut kadar fark var aralarında ve ibizanın iptal olmasına şükrettim iyi fabiaya almışım (kişisel görüşüm aksini iddia edenlere saygı duyarım zevkler ve renkler tartışılmaz)
İyi bir şeyin ithalatı, imalatı, ...vs. niye hemen durdurulur acaba?Deme öyle! Öyle deme! Ibiza güzeldir, hoştur.:uuu:
Hocam 1.0 ları geliyor falan değişik motor secenekleri geliyor. Kadadeğişiyormuş. Birde doğuş grubunda şunu anladım galiba fabia ya yoğunlaşmışlar o yüzden model seyreltme yapabilirler.