Ah bide araba yapabilseler
Öyle deme çok başarılılar artık.Euroncap testlerinden 5 yıldızları topluyorlar, sadece buna görede konuşmuyorum genel anlamda uzakdoğu markaları atılım yaptı ve çok iyi durumdalar.
Tam bir profesyonelmiş.:kiki::gach::aman::ddd:
Abicim sorma ya, arabayı çarpıyor bir yere inip bakmıyor bile, diyorum ki ulan bir bak yağ aktımı su aktımı bilmem ne düştümü, yoook nerde basıyor aynen devam, olmadık bir yerde kalacak sonra feryat feryat çağaracak bizi:D gene önden vurmuş direk gibi bir yere ağzı içeri göçmüş Rodos tavşanı gibi geziniyor
eniştem öğrenene kadar vura kıra buna binsin dedi ama öyle rahata alıştıki şimdide keyiften sürte sürte kullanıyor, adam cesaret edipte yenileyemiyor arabasını
ilginç vakadır ablam,2 üniversite okudu bitirdi ama ıh ıh mantalite farklı:D
Konu içinde tekrar, bugün için Hyundai v.b Uzakdoğulu markaların hiçbirinin yanına servis anlayışında Avrupalı hiphop markalar yaklaşamaz. (Mercedes, BMW v.s gibi kafa markalar konumuz dışı tabi) Ben WV gruptan nefret etmiş durumdayım açıkçası(Türkiye için geçerli), müşteri memnuniyeti merkezli çalışmıyorlar, yolunacak kaz merkezli çalışma tarzları. Çok hoş beğendiğim arabaları var Golf olsun Tiguan olsun, A3 olsun v.s ama bugün cebime 70 lira koyup git bir araba al deseler ilk girip alacağım araba i30 falan olur sanırım. Adamların standart pakette sundukları diğerleri üzerine para istiyor birde servise girdiğin anda çok güzel ilgi alaka var hepsinde, "Allah aha geldi kazın biri daha" tarzında değiller. Kısmet nasip elbette ama zaten gönlümden geçen sınıf sadece Ford'da var, bundan sonra Ford ile yola devam ederiz büyük olasılıkla ama kafam atarsa Hyundai'de neden olmasın