Recep abi bu cevabı benim için yazdın sanırım. viraj aydınlatma özelliğinin açılması uzun sürer mi acaba
Benim PQ35 platformda tek tık, MQB platformda iki tıkla haledilecek bir iş;)
09-Cent.Ekect./Long coding->Byte 14, Bit 7 işaretlenerek
ya da
Select STG 09 (vehicle power)
STG access authorization -> Function 16
Enter Unlock Code 31347
STG adjustment -> function 10
Select a channel (5) Leuchte12NL LB45-light function B12
Abbiegelicht linksSelect a channel (5) Leuchte13NL RB5-light function B13
Abbiegelicht rechtsKod bilindikten sonra gerisi bir kaç tıklama. Bir çoğunu ezberlemeye bile gerek yok, internette bulmak mümkün.
Evet haklısın ama işte araca zarar verme konusunda çekinceler oldugundan dolayı kime göveneceyini bilemiyorsun garantili bilgili olması daha iyi olur bi defada gerekenleri açmak iyi olur diyer forumda yani skodam sitesinde baya güzel bi liste yayınlamış ama msj atim bekliyorum en güzel özellik arasında direksiyon 3 mod oluyor sağ dikiz aynası r de aşağı iniyor fıren ve disk temizliğinden fren sertlik ayarı eyer doğru ise süper ki makul bi fiyat yapıyor 1 haftadır bekliyorum geç olsun güç olmasın acelem yok ilginiz teşekürler daha iyisi varsa değerlendirilir sonuçta bir defa olsun tam olsun
Araca zarar verilmesi bilinçli olduktan sonra söz konusu değildir. Anormal bir durum olması durumunda kodlama öncesi mevcut hali kaydederek ya da vcds programı debug dosyasında yapılan değişiklikler kayıt altına alındığından geri dönüş mümkündür.