0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Gelene kadar 45 olur o
Sonra birisi çıkar "45' e bunu alacağıma Polo alırım" der, sonrası da zaten standart münakaşalar.Alıntı yapılan: mygokhan;519991Tasarım Renault modellerinden daha iyi.. Piyasa modelinde bazı detaylar olmayacaktır muhtemelen. Ve bu yüzden bu kadar güzel de görünmeyecektir. Şu halinde aslında bişey yok, krom detaylar, far içi, kapıdaki desen aynen korunursa tercih sebebi olur çoğu kişi için. Fiyat konusunda ise; şu görünen model 45'den aşağıya gelmez. Gelirse bunu almam rapid alırım
Tasarım Renault modellerinden daha iyi.. Piyasa modelinde bazı detaylar olmayacaktır muhtemelen. Ve bu yüzden bu kadar güzel de görünmeyecektir. Şu halinde aslında bişey yok, krom detaylar, far içi, kapıdaki desen aynen korunursa tercih sebebi olur çoğu kişi için. Fiyat konusunda ise; şu görünen model 45'den aşağıya gelmez. Gelirse bunu almam rapid alırım
Sonra birisi çıkar "45' e bunu alacağıma Polo alırım" der, sonrası da zaten standart münakaşalar.
ve yok o'nu alacağıma bunu, bunu alacağıma şunu diye diye gelinen sonuçta buraya kadar varılıyor :rm: :rm: :rm:
Sevemedim ladalari sevmiyorum sevemiyorum sovyetlerini. Bitek hatunlarini seviyorum o da 30yasini gecmemek kaydiyla gerisi tirtt