Eco contact5 i kullandim ve onu önerdim. Sportcontact 5 in ozelliklerini de duydugum kadari ile ilettim, bunda bir problem goremiyorum.Burada kimseyi Kandirmaya, aldatmaya calismadigim da onceki yazilarimdan da bellidir. Arkadas sportconact bile almaya niyetlense lastikciye gittiginde zaten o olcunun olmadigini ya da ne bileyim deseninin farkli oldugunu kendi gozleriyle gorecektir ve yine eco modeline yonelecektir sanirsam. Yani kisacasi para sikintisi olmayan birisi spor araba ne alsam diye sordugunda ferrari al diyebiliyoruz. Bu ferrariyi o gune kadar kullanmamis oldugumuz gercegini degistirmiyor neticede.
Sizinle tartışmaya gerek yok. Yazdıklarızdan "sorumluluk" mefhumuna bakışımız arasında bayağı bir fark olduğu ortada. Bunun dışında yazdıklarınızın düzeltilmeye ihtiyacı vardı ve düzelttik.
Özetlersek; üyemiz zaten csc5 alamaz ebattan dolayı; csc5 ile cec5 birbiriyle alakası bile olmayan lastiklerdir, desen ve yapı olarak tamamen farklıdır, birinin asıl hedefi maksimum sportif sürüştür diğerinin ise maksimum ekonomidir.
Not: Daha önce de yazdım; bir yazıyı bana hitaben yazıyorsanız bu yazıdan benim ekstra gayret göstermeden haberdar olabilmem için "alıntı" ya da "@" özelliğini kullanın. Aksi davranış hoş görünmüyor.