0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bendede 185/60/r15 nexen n blue hd var biraz kullandıktan sonra aksesuar listesi çıksın orj 16 jantla birlikte lastikleride yeniliycem
Fabrika çıkışlı lastikleri niye bu kadar kötü verirsiniz be kardeşim, yazık günah
Bende 185/60/r15 nexen n blue hd var korkutuyor lastik marka olmayışı tedirgin ediyor içimi elime para geçince değiştirmeyi düşünüyorum açıkçası hemen
Arabanın bu lastikle gelmesi çok ilginç.
arkadaşlar fabrika çıkış fabialarınızda hangi lastikler var bu konu altında toplasak fena olmaz herhalde
Yükselendeki satış danışmanı arkadaş bunlar ne diye sordum araba alırken ne ne falan dedi bu lastikler ne böyle kardeşim falan dedim aaa olur mu bridgestonun alt markası bilmem başladı saymaya dedim tamam kalsın kalsın. Bütçe olunca rock 16 jant ile alıcam inşallah güzel lastik.15 leride kışlık yapıcam.
Bridgestone 185/65/15 (çok memnun kaldım, aşırı çakıllı eski tip asfalt hariç hiç ses yok):gut:
15 leri bende kışlık yapıcam aslında tam tersi olması lazım ama neyse
Yükselendeki satış danışmanı arkadaş bunlar ne diye sordum araba alırken ne ne falan dedi bu lastikler ne böyle kardeşim falan dedim aaa olur mu bridgestonun alt markası bilmem başladı saymaya dedim tamam kalsın kalsın.Bütçe olunca rock 16 jant ile alıcam inşallah güzel lastik.15 leride kışlık yapıcam.
bizim araçlar için bu işten anlayan bir abimin tavsiyesini sizinle paylaşmak istedimjant olarak mam rs2 hele aracın beyaz ise gun metal renk güzel duracaktırhttp://www.mamfelgen.eu/wp-content/u...m_rs2_grey.png195/50/16 ebat lastik olarakta aşağıdaki sıra iletoyo Proxes CF2falken ze914petlas pt741 alınabilinir