a5 2016 telefon ile mirrorlink uyumlu gympse auto uygulaması ile mirrorlink bağlantısı yapabildim. Ama diğer uygulamalar yansımadı ekrana yani internetteki videolar gibi olmadı. sadece anroid auto da olduğu gibi o programın arayüzü geldi ekrana
Glympse for auto yüklü Note 5 telefonumu araca bağladım. Açılan arayüzde geri tuşuna basınca saniyelik olarak arka planda telefon ekranının göründüğünü fark ettim. Geri tuşuna birkaç kere daha basınca telefonun ekranı mükemmel bir uyumla ekrana yansıdı. Rehber, mesajlar, galeri, videolar, youtube, facebook vs. her yere girdi. Videoların sesi araç hoparlörlerinden geldi. Ben de şaşırdım şahsen.
Bu program işe yarıyor ama nedense tek tuşla ulaşılmıyor telefon ekranına. Geri tuşuna rastgele birkaç kere basmak gerekiyor. Bazen dört dörtlük oluyor her şey, bazen ekran tamamen beyaz olarak kalıyor. Kabloyu çıkartınca telefonun ekranının da bembeyaz olduğunu ve programın donduğunu görüyorum. Bazense geri tuşuna onlarca kez basmama rağmen ekran yansımıyor.
Henüz tam çözemedim.