0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Servis dışında yaptırılması arabayı garanti kapsamı dışına çıkartıyor mu acaba ? Mesala elekronik veya yazılımsal bir sorun çıktığında servis bunu dışarıda takılan sensörle alakalı olduğunu ileri sürebilir veya da öle de olabilir. Bilgisi olan var mı?
bende düşünüyorum ender elektronik orjinal uyumlu sensör takıyor.bu işi trabzonda yapan olması çok iyi ekrana düşüyormu çizgisel görüntü?bu arada kaç paraya alıp kaç paraya montaj yaptırtınız?
Bagaj çıtası olmadı mı Niyazi ?
Mehmet niyazi abi güzel olmuş aksesuarlar güle güle kullanman dileğiyle....
Arkadaşlar Mehmet can bayraktar abiden aldığım krom anahtar altlığını montaj ettim buyrun yorumlarınızı bekliyorum
henüz gelmedi onlar, yavaş yavaş zamanla
Bende aşağıda linkini attığım tavan çıtalarını almak istiyorum, üzerine bisiklet taşıyıcı yerleştirmek için. Ancak fiyatı tuzlu geldi biraz. Bunun daha uygununu bulabilir miyim?http://eshop.skoda-auto.com/cz/en/b2c/Exterior-accessories/basic-roof-rack-%E2%80%93-fabia-iii-6v6071126x/0/1/24/43/1001Bizim araçların kapı içerisinden bağlantısı olduğu için bu aparatlara, sizce takıldığı temas ettiği yerlerde boyaya zarar verir mi? Kafama takıldı açıkcası.
kapı eşikleri ve rs logolarım geldi.