kardeş bende plakalıkları çıkartıp spariş verdiğim app plakaları yapıştıracağım siz ne ile yapıştırdınız silikonmu yoksa çift taraflı bandmı kullandın?
Mehmet Abi app plakaları mühürlü almışsındır inşallah onun dışındakileri yunuslar yolda çatır çatır söküp atıyor aman diyim benim eski leon da adam söktü attı mühürsüz diye nerdeyse araba bağlanıyordu direkten döndüm
Abi bahaustan 3M in kırmızı çift taraflı bantları var ama 2 tane al 1.5 metre var her birinde bir tanesi rahat 1 plaka için gidiyor.Acayip sağlam silikon hiç sıkma çıkartırken acayip sıkıntılı çünkü.Birde bizim arka plakalık bagaj kapağının üstünde çıkatırken boyanın kalkması içten olmaz hiç.Önce plakalıklardan vidalamadan dolayı artan yerleri törpüle abi güzelce maket bıçağı ucu veya çakı benzeri birşeyler ile.
Ondan sonra ön arka plakalıklarıda sök kolonya ile yapıştıracağın yerleri güzel temizle hepsini tertemiz olsun abi yıkatma imkanın varsa o şekilde yıkat hatta temiz zemin olması önemli.Çünkü alkol ve benzeri birşey sürünce daha sağlıklı oluyor.Plakalarıda temizle aynı şekilde arka kısmını.Sonra Bantları tavsiyem böyle böyle ---- değil I I I I bu şekilde yapıştırman ben bizim octavia da aynı şekilde yaptım 1.5 senedir kaya gibi sağlam.
Üstünü en son kağıt maske bantı ile etrafını kapat abi 2-3 gün kalsın sağlam olsun yağmur falan yağar bende iyiki yapmışım dün yağdı yağmur dışarı çıktım.
En son ön plakayı yokladım ne çıkması valla tampon bile esniyor öne doğru