0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aracın son hali bu şekilde arkadaşlar araca 3m cam filmi, arka tsi logo, ön panjura kırmızı nikelaj, arka stop karartma(kaplama), orijinal teybe entegre arka park sensörü(serviste takıldı), kısa ve uzun farlara philips diamond vision beyaz ampul ile birlikte plaka aydınlatmalarına beyaz ampul, plakalık iptali ve app plaka yapıldı şimdilik yapılacaklar arasında ilk sırada amfi ve subwoofer montajı ardından da henüz çıkmadı diye biliyorum eibach 3,5cm spor yay.
kısa ve uzun farlara philips diamond vision beyaz ampul taktırdıgınızda arıza ışığı falan yandımı birde gece farlar açıkken resim paylaşırsanız iyi olur tşk
Park sensörü Trabzon serviste takıldı ön nikelaj metre işi satılan kendinden yapışkanlı krom çıtaların kırmızı olanı sanayide veya internette rahatlıkla bulabilirsiniz beyaz ampuller arıza ışığı yakmıyorlar yalnız plaka aydınlatmaları led takarsanız yakıyorlar kodlamak şart o yüzden ben plakalıklarada beyaz ampul taktım mecbur arıza ışığı yanmıyor bu şekilde tsi logolarının neyi ifade ettiğini biliyorum dediğiniz gibi kırmızı oluşlarının bir anlamı var motor gücü olarak ben araç kırmızı-beyaz olduğu için daha çok yakışacağını düşündüğümden hepsi kırmızı olanını tercih ettim farların görünüşünü de ilk fırsatta paylaşacağım herkese iyi forumlar..
Arkadaşlar Mehmet can bayraktar abiden aldığım krom anahtar altlığını montaj ettim buyrun yorumlarınızı bekliyorum