Merhaba arkadaşlar inşallah yakın zamanda 1.2 TSI dsg combi ile Fabia sahipleri arasına bende katılacağını İstanbul Avekte 61.700 e anlaştık size birkaç sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim
Birincisi bolero ya her telefon uyumlu mu Android auto ile bağlantı sorunu oluyor mu
İkincisi araba için görüşürken Williams diye bir markanın temsilcisi geldi ve seramik kaplama ile cam filmi satmaya çalıştı cam filmi için 600 lira istiyorlar ikisi birlikte motor korumada dahil 1300 TL dediler sizce mantıklı mı fiyat bana biraz uçuk geldi
Üçüncüsü orijinal kauçuk paspas hediye ederiz dediler ama sanki standardı hediye gibi gösteriyorlar
Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim
Hocam merhaba. Avek'teki araba şeker beyaz olan ise sanırım o araç 4-5 aydır showroomda idi. Ben alırken görüşmüştüm. Ancak hiç indirim yapmamışlar. Liste fiyatı üzerinden şu an 2,000 TL indirim kampanyasını sunmuşlar. Eğer o bekleyen araç ise 60,000-60,500 e kadar düşebilirlerdi. Neyse hayırlı olsun şimdiden. Bu arada ben de Fabia Combi sahibiyim
Android Auto için telefonun 5.0 ve üzeri olması lazım. Apk mirror'dan Android Auto ve google.play music indirmeniz lazım.
Cam filminde de 3M ve Llumar en iyi iki marka diye biliyorum. Şu an 250 TL ye İstanbul'da kampanya var. Orada Llumar marka yaptırabilirsiniz. 600 çok fazla cam filmi için.
Kauçuk paspas standart olarak veriliyor. Hatta forumdan bir arkadaşımız Yüce Auto'dan teyit etti durumu. Bayinin sizi kandırmasına fırsat vermeyin. Hediye olarak şaft paspası, bagaj havuzu ve filesi isteyin