[MENTION=15400]kaansimsek[/MENTION] kardeş kendin mi uyguladin yoksa yaptirdin mi? Kaca patladi toplamda? Ariza isigi ile ilgili bir durum yaşadin mi?. Ben de yaptirmak istiyorum aracima ama ariza isigi yakiyor veya garantiden cikiyor diye cok konusuluyor forumda. Bu konuda bizi aydinlatirmisin?. Taktirdigin versiyonlar gorus icin yeterli aydinlatmayi sagladi mi?, sogutma veya modulle birlikte mi takildi yoksa sadece ampul degisimi mi?
Bu tarz işleri yapan aksesuarcı bir arkadaşa gittim.
Kısa farı internetten satın aldım. Diğerlerini kendisi taktı.
Kısa : 250 TL
Uzun + Sis + Montajlar : 260 TL
Arıza lambası yakmadı. Garanti konusunda bir şey diyemem.
Garanti konusu bu tip durumlarda servisin elindedir.
Motor yada şanzıman arızası için bile lambaları bahane edebilirler.
Bu servis ile sizin aranızdaki iletişime bağlıdır.
Şu bilgiyide paylaşayım.
Araçtaki standart lamba OSRAM markalı. Skoda nın kendi ürünü değil. Değiştirilemez veya garantili olarak değişebilen bir parça değil. Kullanım kitapçığında nasıl değiştireceğimize dair gerekli bilgiler mevcut. Aksesuar olarak satın alınabiliyor. Orjinal ampul standart evlerde eskiden kullandığımız sarı ampul gibi. Xenon florasan gibidir. Led ampul ise şuanda kullanılan en güncel sistem. Ekstra trafosu olduğu için aracın gönderdiği elektrik voltajını ve amperini alır. Fazlasını istemez. Ampul için gerekli gerilim ve voltajı trafo sağlar. Aracın gönderdiği elektrik değişmemiş olduğu için arıza lambası yakmaz.
Geri vites lambalarını değiştireyim dedim. Güzel beyaz bir led buldum taktım arıza lambası yaktı. Üzerindekilerden daha az enerji çektiği için arıza verdi.
Dışarıdan aydınlatma görüntüsü için link üzerinden video yu izleyebilirsiniz.
İçeriden dışa aydınlatmayı daha sonra çekip paylaşımı yapacağım.
https://youtu.be/mEt9DgGqVoYErdinç arkadaşın dedikleri soğutmalı set sanırım tek ampul değil. aliexpress de beyaz h7 tek ampüller var onlar çalışmaz mı acaba. Bu konuda bende cahilim
Uzun Ve Sisler Fanlı Tek AmpulKısa Lambalar Trafolu