0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Anten hayırlı olsun yağmursuz ve sıcak havada uygula yoksa iyi tutmayabilir. Zemini temizlemeyi unutma öncesinde. Anten büyük değil çok yakından çekmiş ondan öyle. Uygulayınca güzel duruyor.
Anten biraz büyük olmamış mı?
Ölçüler bunlar. Daha önce alıp yalanlar da bunu taktı. ☺☺☺ Net görülsün diye yakından çektim bu neden ile büyük duruyor.
Daha önce yaptıran varmı bilmiyorum ama cam çıtalarına krom düşünüyorum. cam filmi ile beraber güzel durucağından eminim. Cam işi yapanlarda cam çıtası oluyormu krom ? yoksa aksesuarcılaramı gidicez illaki ?
Türkiye de bizim araca birebir uyan ben bulamadım. AliExpress de var ama o da pahalıma geldi. Ben de oto aksesuarcıdan krom nikelaj aldım uyguladım orjinal gibi oldu
Bende öyle düşünüyorum kaça aldınız 4 parçasını ? birde hepsi uyuyormu keserekmi ayarlıyorlar uzunluğu
Metresi 2-3 lira idi ben aksesuarcıda ölçüp öle satın aldım. Kendim uyguladım. Müait olunca resim atarım
müsait olunca atabilirsen çok iyi olur hem bende uygulanmış halini görmüş olurum.
Fabia için ön cam silecek çiftini uygun fiyata nereden alabilirim bilgisi olan var mı?