0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hayirli olsun.......bende mayıs ayında aldım. Çok müthiş bir araç. Elegance 1.6tdi sunroof + kamera ( 78bin)
Hayırlısı olsun kazasız belasız inşallah. İzmir'e bir yeti daha geliyor :ok:
Yok Beyaz düşünüyorumda mevcut aracım hemen satılsa gidip alıcamda İnş satılmaz bursadaki yeti ama İllaki başka illerdede 1.6 tdı dsg elegance vardır stoklarda öyle düşünüyorum Bursadaki Beyaz satılırsa öyle yapıcam artık İstanbuldaki Bayilere baş vurucam.Hayırlı uğurlu olsun bu arada size .Kazasız Belasız sürüşler İnş
Ziya Bey hayırlı olsun. Ben son 1 mayıs günü İzmir Egerenk'ten teslim aldım 1.6 TDİ DSG Ambition Yeti'mi.. Çevremde ve ailemde herkes muhalefet etti Yeti tercihime ama şimdi hepsi mahcup... 28 Haziran 2015 günü Manisa Aydın ve Kütahya yolculuğu yaptım en son.. Yakıtı, konforu, sürüş keyfi, ferahlığı, verdiği güven ve farklılık hissi ile tercihimdeki isabeti tekrar yaşadım ve mutlu oldum. Nazar değmesin Yeti'lerimize ...!!! Selamlar
Ziya bey hayırlı olsun, kazasız belasız inşallah, ben de 1,5 senedir 1,6 TDI DSG yeti kullanıyorum, son derece memnunum, daha önce ben de qq 1,5 cdi düşünüyordum ama skoda da kara kıldım, kısmet :gaz: